Osman Himmet Babalıoğlu başkan adaylığını açıklıyor

featured

Osman Himmet Babalıoğlu başkan adaylığını  açıklıyor

İşte aday

Fenerbahçe’den kopardığı 4 çiçekle yola koyulan başkan adayı Osman Himmet Babalıoğlu genel kurulun yapılacağı 14 Mayıs’a iddialı koşuyor.

11.mayıs Çarşamba Bugün saat 11.00’de Tunatan’ da yapacağı basın toplantısıyla Sakaryaspor’a talip olduğunu resmen açıklayacak olan Sakaryalı iş adamı Osman Himmet Babalıoğlu dün projeleri hakkında bilgi verdi. Bir yıldır bu göreve hazırlandığı haberlerinin gazetemizde yer alması üzerine adaylığını açıklamadan 24 saat önce gazetemize gelen ve “Neden Sakaryaspor?” sorusuna içtenlikle yanıt veren Babalıoğlu “Yönetimimiz genç, hedeflerimiz büyük. U19 takımından a takıma çıkarmayı düşündüğümüz 5 oyuncu var.  Anlaştığımız Fenerbahçeli 4 oyuncunun yanı sıra forvete İskender Alın’ı, teknik patronluğa Sefer Yılmaz’ı getireceğiz” dedi

“Büyük beklentim yok”

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun öğrencilik yıllarında İmam Hatip Lisesi’nden hocası olduğunu söyleyen Babalıoğlu “Büyükşehir’e yük olmaya değil, Sakaryaspor konusunda yükünü hafifletmeye talibim. Paramızda var, vizyonumuzda var, sadece bize yol verilsin, bu işi başaracağımıza inanılsın, yeter” dedi. İlerde siyaset yapmayı düşünmediğini de sözlerine ekleyen Babalıoğlu “Biz Sakaryaspor’u şu liglerden kurtarmaya talibiz” diyerek iddiasını gözler önüne serdi. İş adamı Orhan Kocabıyık’ın maddi desteğiyle açılan transfer sürecinin iyi değerlendirilemediğini söyleyen Babalıoğlu, “Selahattin Aydın modeliyle başarının gelmeyeceğini herkes görmüş olmalı” dedi ve dikkatleri üzerine çekti.

Eskişehir ligde kalırsa

B planımız hazır

“Eskişehirspor süper ligden düşmezse Sefer Yılmaz’ın Samet Aybabab ile devam etme ihtimali ancak bizimde B planımız var”

Babalıoğlu “Sakaryaspor’da top oynamış eski bir futbolcu olması sebebiyle bizden biri olarak gördüğümüz Sefer hoca şu anda Eskişehirspor’da Samet Aybaba’nın yardımcısı. Eskişehirspor süper ligden düşmezse devam etme ihtimalleri var ancak bizimde B planımız var” diyerek bu konuda geniş bir yelpaze çizdi. Sefer Yılmaz sezon başında 1. Ligde Giresunspor’un hocasıydı, Fenerbahçe’de ise İsmail Kartal’ın yardımcılığını yaptı.

“Uygar gelecek ama geç gelecek”

Seçildikten 4 gün sonra Fenerbahçeli Ramazan Civelek, Yasir Subaşı ve Melih Okutan’a imza attıracağının sözünü veren Babalıoğlu “Bu imza törenini gerçekleştirmek için seçimlerden galip çıkmamız gerekiyor” diyerek 153 delegeye mesaj gönderdi. Babalıoğlu, Fenerbahçeli Uygar Mert Zeybek’in ise takıma Fenerbahçe’nin ikinci etap kampından sonra katılacağını söyledi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!