ONLAR EN İYİSİNİ HAK ETTİLER !

featured

ONLAR EN İYİSİNİ HAK ETTİLER !

Türkiye kadınlar 3. liginde play-off’a kalma başarısını gösteren Sakarya Bayan Futbol takımına destekler çığ gibi büyüyor. Sıkıntılar içerisinde geçen bir ligin sonunda büyük bir başarıya imza atan futbolun perilerine destekler de artmaya başladı. Sakarya Bayan Futbol takımı Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği yer ve tarihlerde play-off müsabakalarına katılıp Türkiye 2. ligine çıkmak istiyor. Kulüp başkanı Ahmet Baştar son zamanlarda takımlarına gösterilen ilgiden bir hayli memnun. Baştar destek veren herkese teşekkür etti.

BEYZADE CAFE’DEN AKŞAM YEMEĞİ

Pazar günü Ligin son karşılaşmasında Arifiye Stadında Sinop Kız Meslek Lisesispor takımı ile karşılaşan Sakarya Bayan Futbol takımı Cumartesi akşamı bu karşılaşma için Omimpiyat evinde kampa çekildi. Yeşil siyahlılara akşam yemeğini de Serdivan’da faaliyet gösteren Beyzade Cafe üstlendi.Beyzade Cafe’nin sahibi Cumhur Genç’in konuğu olan Sakarya Bayan futbol takımının akşam yemeğinde mekanın işletmecisi ve hasta Sakaryaspor’lu Serkan Serci bayan futbolculara büyük bir ilgi göstererek onlarla birlikte sohbet etti. Yemekte konuşan Kulüp başkanı Ahmet Baştar yemeği organize eden Serkan Serci’ye ve yemeği üstlenen İş yeri Sahibi Cumhur Genç’e teşekkür etti.

MAÇ KAHVALTISI VARET’TEN

Sakarya Bayan Futbol takımının Pazar günü saat 12.30’da Arifiye stadında oynayacağı Sinop maçı öncesi sabah kahvaltısını Sakarya Caddesi üzerinde faaliyetini sürdüren şehrimizin ünlü et firması Varet üstlendi. İş yeri sahibinin de bizzat eşlik ettiği sabah kahvaltısı Et Balık Kurumu arkasındaki Sakarya Park’ta bir tesiste gerçekleşti. Kahvaltı sonrasında kulüp yöneticileri ve futbolcu bayanlar kahvaltıyı düzenleyen Varet firması sahibi ile birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Beyzade-1 Beyzade-2 IMG_2130 IMG_2132 IMG_2135 IMG_2136 Varet-1 Varet-3 Varet-4

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!