ÖNCE İNSAN !

featured

ÖNCE İNSAN !

Bazı meslekler vardır ki sadece geçim kaynağı içindir. Ama bazı meslekler vardır ki hayatın ta kendisidir. Bu meslekleri becerebilmek ise tamamen önce insan olmayı gerektirir. İnsan bir işi ne kadar severek yaparsa o kadar başarılı olur. Ama her şeyden önce insan olmak gerekir. Bunun örneğini sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf anlatıyor zaten. Okulda bir beden eğitimi dersinde öğretmen Yahya Celep çocuklara “ örümcek ağı oyunu “nu oynatıyor. Ama o da ne bir öğrenci arkadaşlarını boynu bükük seyrediyor. Yahya Celep hiç dayanabilir mi o çocuğu da sırtına attığı gibi arkadaşları ile beraber bu mutluluğu paylaşmasına yardımcı oluyor.

ÖĞRETMEN DEMEK ANNE DEMEK,  BABA DEMEK

Şu yaşadığımız ve birbirimizle nerede ise kutuplaştırılmaya çalışıldığımız bir ortamda mesleğini böyle hiçbir şeyi umursamadan sadece çocuklarının mutluluğu için yapmaya çalışan koca yürekli öğretmenleri gördükçe bir insan olarak duygulanmamak elde değil. Sosyal medyada paylaşılan bu gurur verici fotoğraf insanlara bir şeyler anlatmaya belki yetmez olabiliri ama insanın temelinde ahlak ve duygu kavramları ön planda olursa bu hiç te öyle yadırganacak bir olay değil. Yeter ki insan bir istesin. Yaptıklarından dolayı övülmeye bile kızan bu güzel yürekli öğretmen Yahya Celep ve onunla aynı kaderi paylaşan sevgili eşi Seza’yı tüm insanlık adına tebrik ediyorum. Yakup Hoca çocuklarını yalnız sırtında değil kalbinde taşıyor olmalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!