OLMAZSA OLMAZLARIMIZ HAKEMLER

featured

OLMAZSA OLMAZLARIMIZ HAKEMLER

Sakarya’da uzun yıllardır futbolun içerisinde yaşıyorum. Bu böyle iken de sayısız futbol karşılaşmasına gerek seyrederek ve gerekse yazı ve yorumlarımla tanık olma fırsatını yaşadım. Bizler spor basını olarak bir gün öyle, bir gün böyle yazarız ama ne olursa olsun inanın ki gerçekleri yazmaya ve yorumlamaya çalışırız.

VARSA YOKSA GENÇ HAKEMLER

Hakem camiası son iki sezondur İl Hakem Kurulu ve Dernek arasında yaşanan istenmeyen tatsızlıklar ve kırgınlıklarla gündeme geliyordu. Ta ki geçtiğimiz ay bir araya gelen büyükleri bir yol yordam gösterdiler de iyi kötü bir araya gelmeye başladılar. Burası onların bileceği bir konu ama benim anlatmak istediğim daha güzel şeyler de var. Mesela iki sezondur sahaya çıkan genç hakemler yönetimler öyle demiş, böyle söylemiş’e bakmadan çıkıyorlar ve sahalarda ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Görünen o ki; gençlerimiz bu sıkıntılardan etkilenmemeye ve de işlerini gerektiği yapmaya çalışıyorlar. Bundan sonra da öyle sanıyorum ki işler tatlıya bağlanır da ağabeyleri ile birlikte maçlara çıktıklarında edindikleri deneyimleri de ortaya koyarak istikbale dönük bomba gibi bir hakem ordusunun gelmesine sebep olacaklardır.

BU KIRGINLIK, DARGINLIK ARTIK SON BULSUN

Sakarya’da iki yıldır yaşanan hakemler ve İl hakem kurulu krizi mahkemelerden dönse de, iddialar ne kadar boş çıksa da yine de sel gider kumu kalır misali akıllarda ister istemez soru işaretleri bırakır. Bu soru işaretlerini de ilerleyen günlerde yaşanacak dost ve samimi hava kaldırmaya çalışacaktır. Ama tutar da aksi olursa Sakarya’da durum yine eskisine döner ama ne olursa olsun yine de olan istikbal vaad eden ve işlerini büyük bir şevkle yapmaya çalışan genç hakemlerimize olacak. Onun içindir ki hazır zaman ve imkan varken hakemler el ele vermeli ve bugüne kadar neler yaşanmış diye bakmadan aynı fikir ve görüşle bu işe sımsıkı sarılmalı, yeni yeni hakemlerin de yollarına ışık tutmalılar. Görmek istediğimiz en güzel tablo da bu olmalı diye düşünüyorum.

————————————————————————————————————-

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!