Olmayan forvet

Olmayan forvet

Sakaryaspor’u içerde-dışarda izliyorum ama ortada golcü göremiyorum, defans iyi, orta saha idare ediyor ve genellikle berabere kalıyoruz.

Dün Manisa’da tablo yine değişmedi, gol şansımız düşük.

Tabiri caizse ortada pozisyon yok ama kazandığımız bir puan var.

İyi de bir bir nereye kadar?

Sakaryaspor’da açılan transfer sonrası iki yılda 40’ın üzerinde futbolcu transfer edilmesine rağmen Manisa deplasmanında bir kez daha gördük ki Sakaryaspor yönetimi golcü bulamıyor, içerde-dışarda kahır mektubu yazıyoruz.

Feyyaz golcü değil, servisçi.

Dün Burak Göksel ve Mustafa Akgün kanatlardan Volkan Yılmaz forvet arkasından Feyyaz’la uyumu yakalayamayınca Sakaryaspor adına gol atmak mucizelere kaldı.

Kaldı ki ilk ve tek pozisyonu 90. dakikada yedek kulübesinden gelen Hacı Ömer’le yakaladık ancak o da tecrübesizliğinin kurbanı oldu, bizi golle tanıştıramadı.

Şu 3. Lig’de golcüsüz zirve mücadelesi nasıl verilecek, merak ediyorum.

Sakaryaspor’un defansını ise 3. Lig’in üzerinde görüyorum, kaleci Yavuz’un maşallahı var.

Efşan ilk kez forma giymesine rağmen sağlam defansımızda akortu bozmadı. Orta sahada Adnan Güngör ve Mustafa Cevahir tam bir görev adamı pozisyonunda işlerini yaparken gol yollarında henüz bulunamayan formül bizi zirve yarışının dışında tutar, benden söylemesi.

Sakaryaspor teknik patronu Önder Deniz Kolgu’yu Manisa 19 Mayıs Stadı’nda 0-0 sonuçlanan maçtan sonra dinledik ve gördük ki Manisa’da kazanılan bir puandan memnun.

İyi olacağımızı söylüyor ama nasıl?

İşte Etimesgut. Aldığımız haberler son dakikada da olsa bulduğu golle Yomraspor’u da 2-1 yendi ve yoluna kayıpsız devam ediyor.

Sakaryaspor’un 11, Etimesgut’un 21 puanı var.

Bir maçımız eksik ancak eksik olmasa ne olur, golcümüz yok, öyle anlaşılıyor ki ara transferin açılacağı devre arasına kadar böyle gideceğiz, böyle gelmiş.

Manisa Büyükşehir Belediyespor ise BAL’dan geldiği için 3. Lig’e alışmaya çalışıyor. Neyse ki alışma devresinde oynadık, bizden çekiniyorlardı ve forvetsiz Sakaryaspor’dan bir puan aldıkları için mutlular, hepinize mutluluklar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!