OLGUNLAR’DA SPONSOR GAZİ METAL İMZAYI ATTI

featured

OLGUNLAR’DA SPONSOR GAZİ METAL İMZAYI ATTI

Gazi Metal, 28. Olgunlar turnuvası için imza attı, Eğitim Kazandı…

TANITIM VE İMZA TÖRENİ GEÇÇEKLEŞTİ

2015 yılında ilki yapılan ve isim sponsorluğu ile Organizasyonun düzenlendiği Tansu Çiller Anadolu Ticaret Lisesi okul aile birliği kulübüne destek alınması, bu yılda uygulandı. 31 Martta kapılarını basına açan Gazi Metal’e götürülen teklif neticesinde Bu yıl ki isim sponsorluğu nu Gazi Metal üstlendi. Sosyal sorumluluk, eğitime ve toplumsal birlikteliğin teşviki amacıyla destek talebini kabul eden Gazi Metal, olgunlar turnuva kültürünün sürdürülmesi ve eğitime desteğin daha da arttırılması amacıyla olgunlar turnuva komitesi liderliğinde tanıtım ve imza töreni düzenledi.

ESKİ KURUCULAR VE EMEKÇİLER KATILDI

Tunatan tesislerinde Sakarya protokolü ve Bası mensuplarının yer aldığı yemekte Gazi Metal olarak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet gazioğlu, Kalite ve proses Direktörü Mustafa Günay ile Gazi Metal yöneticileri katıldılar. Törende, olgunlar turnuvasının kurucuları Semih Saner, Cevdet Güngör,Sakaryaspor’a ve futbola gönül vermiş Tribün lideri Amigo Ersin Adapostası Gazetesi Hasan Gökdemir, bu organizasyonun önemini ve değerini belirten konuşmalar gerçekleştirdiler.

MUSTAFA ÇULCU DESTEK KONUŞMA YAPTI

Törende onur konuğu olan Eski profesyonel Hakem Mustafa Çulcu’da yaptığı konuşmada; Türkiye ve dünyada bir çok turnuva ve futbol etkinliklerine şahit olduk. Ancak Sakarya’da düzenlenen Olgunlar Turnuvası bambaşka bir manevi değere sahiptir. Turnuvadan ziyade toplumun bir araya geldiği şölen ve festival halinde gerçekleşiyor. Bambaşka bir atmosferi var. Bu etkinliğin sürdürülebilirliği ve aynı zamanda eğitime de destek olması amacıyla taşın altına elini koyan Gazi Metal’i kutluyorum. Başka firmaların da bu etkinliği destekleyeceklerini umuyorum. Dedi. Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspriroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mevlüt Kuntoğlu İle Gazi Metal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Gazioğlu Eğitim ve Karasu nezdinde bölgede yapılacak başka sosyal sorumluluk projelerinin de konuşulduğu ve yakın zamanda yine bu projelerde bir araya gelineceğini belirttiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!