OLGUNLAR’DA SIRA FİNALLERDE !

featured

OLGUNLAR’DA SIRA FİNALLERDE !

Olgunlar Futbol Turnuvası’nın finalistleri belli oldu. Erkan Sezgin Düğün Salonu, Toy Aydınlatma, Bosna Pırıldar Market&Er Yapı ve Turyap Aydınlı Ticaret,Remax Hür ve Çiftçi kardeşler takımları  Çarşamba günü şampiyonluk maçlarına çıkacaklar.

FOTO: seyirci

OLGUNLAR KATEGORİSİ

28’nci Olgunlar Futbol Turnuvası’nda gençler ve olgunlar kategorisinde yarı final heyecanı yaşandı. Ticaret Lisesi Futbol Sahası’nda oynanan maçlar nefesleri kesti. Olgunlar kategorisinde ilk finalist Erkan Sezgin Düğün Toplantı Salonu oldu. Suev İnşaat ile karşılaşan Erkan Sezgin takımı maçı 4-1 kazanarak final vizesini kaptı. Diğer karşılaşmada ise Bosna Pırıldar Market &Er Yapı, Detay Harita İnşaat’ı nefes kesen maç sonunda 4-3 yenerek finale yükseldi..Erkan Sezgin Düğün salonu ile Bosna Pırıldar & Eryapı karşılaşması Çarşamba akşamı saat 21.30’da başlayacak.

GENÇLER KATEGORİSİ

Genç olgunlarda yarı finalin ilk maçı Toy Aydınlatma ile İz Reklam&İmparator Turizm arasında oynandı. Eyüp Berk’in hat-trick yaptığı maçı Toy Aydınlatma 3-2 kazanarak final biletini kaptı. Turyap Aydınlı Ticaret ile Emre Demircioğlu İnşaat arasında oynan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. Turyap rakibini 3-2’lik skorla devirerek gençlerde finalist oldu. Turyap& Aydınlı Ticaret- Toy Aydınlatma final karşılaşması Çarşamba akşamı saat 22.30’da başlayacak. 31 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan final maçlarının ardından kupa töreni düzenlenecek.

TECRÜBELİ OLGUNLAR KATEGORİSİ

Tecrübeli Olgunlar’da oynanan karşılaşmalar sonucunda Remx Hür, Kayarlar Grup, Çiftçi Kardeşler ve Doğukan Tekstil takımları yarı finale kalmışlardı. Oynanan yarı final karşılaşmalarında Çiftçi Kardeşler, Kayarlar Grup’u, Remax Hür takımı da Doğukan tekstil’i yenerek final oynamaya hak kazanan iki takım olurken, Kayarlar Grup ile Doğukan tekstil de 3.lük-4.lük karşılaşması için Pazartesi gecesi sahaya çaktılar. Finalde ise Çarşamba günü gecesi 20.30’da Remax Hür ile Çiftçi kardeşler şampiyonluk kupasına sahip olmak için sahaya çıkacaklar.

TURNUVA FİNAL PROGRAMI

31 Ağustos Çarşamba (Finaller)

Saat 20.30 Remax Hür-Çiftçi Kardeşler (Tecrübeli Olgunlar)

Saat 21.30 Erkan Sezgin Düğün Toplantı Salonu-Bosna Pırıldar Market&Er Yapı (Olgunlar)

Saat 22.30 Toy Aydınlatma-Turyap&Aydınlı Ticaret (Gençler)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!