Olgunlarda geri sayım

featured

5 Temmuz’da başlayacak olan dev organizasyonun kayıt işlemleri 2 Temmuz’a kadar uzatıldı

Olgunlarda geri sayım

Geçtiğimiz sezon 51 takım katılmıştı. Bu yıl sayı 60’a dayandı.

KAYITLAR: İlimiz yaz akşamlarının değişmezi haline gelen Dünya’ca ünlü Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının 29ncu serüveni için geri sayım sürüyor. Bu yıl da yine Ticaret Meslek Lisesi Spor Kulübü Derneğince ve eğitime katkı amacıyla düzenlenecek olan Turnuva, 5 Temmuzdaki görkemli bir açılış töreni ile start alacak.  (30 Haziran Cuma) mesai saati bitiminde tamamlanacağı açıklanan kayıt işlemleri ise 2 Temmuz Pazar gününe kadar uzatıldı. Turnuvaya katılacak takımlar, hafta sonu bankaların açık olmaması nedeniyle, katılım bedellerini makbuz karşılığında Okul Müdürlüğüne elden teslim edebilecekler.

SPONSOR: Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yılda yine Gazi Metal Fabrikasının sponsor olduğu Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvası yaklaşık 2 ay boyunca binlerce futbol tutkununu buluşturacak. Öte yandan geçtiğimiz sezon 51 takımın katılımıyla düzenlenen turnuvaya, bu yıl daha büyük ilgi olduğu öğrenildi. Buna göre Gazi Metal 29ncu Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının 60’a yakın takım ile düzenleneceği tahmin ediliyor.

TEŞEKKÜR: Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının Dünya’nın tanıdığı bir organizasyon olduğunu hatırlatan Adapazarı Prof.Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü, Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin, hazırlıkların sürdüğünü belirtti. Şahin; “Turnuvamızın bu yıl da yine sorunsuz bir şekilde geçmesi için titizlikle hazırlanıyoruz. Başta Sponsorumuz Gazi Metal Fabrikası olmak üzere, emeği geçen tüm destekçilerimize teşekkür ederim” dedi.

FİKSTÜR: 5 Temmuz Çarşamba akşamı başlayacak olan Gazi Metal 29ncu Sakarya Olgunlar Futbol Turnuvasının kura çekimi tarihi dün netleşti. 3 Temmuz Pazartesi akşamı, Okulun Spor Salonunda gerçekleşecek olan kura çekimi Saat 19.00’da başlayacak. Turnuvanın kaderini belirleyecek bu kura çekiminin ardından da fikstür netleşecek. Öte yandan turnuvanın düzenleneceği Ticaret Meslek Lisesi Futbol Sahasında da tüm hazırlıklar tamamlandı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!