Olgunlar ‘Gazi’nin oldu

featured

Olgunlar ‘Gazi’nin oldu

Sakarya’da bu sene 29.su gerçekleşecek Olgunlar Turnuvası’nın isim sponsoru yeniden Gazi Metal oldu. Önceki akşam Kasr-ı Döner’de gerçekleşen iftarda imzalar atıldı ve anlaşma basına duyuruldu

Türkiye’nin en prestijli veteran turnuvalarından birisi olan Sakarya Olgunlar Turnuvası’nın bu seneki isim sponsoru yeniden Gazi Metal oldu. Prof. Dr. Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Mithat Şahin ve Gazi Metal Yönetim Kurulu’ndan Mehmet Gazioğlu’nun da katıldığı iftarda anlaşma basına duyurulurken imzalarda basının önünde atıldı. Anlaşmalar öncesi söz alan Müdür Mithat Şahin ‘Gazi Metal’e çok teşekkür ediyoruz. Geçen sene ve bu sene gençlerin eğitimi için büyük katkı yapan Gazi Metal Yönetim Kurulu’na teşekkür ediyoruz. 30. Yılımız içinde sağ olsunlar yine talip oldular sponsorluğa. Bizde elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi bir turnuva olması için gereken çabayı göstereceğiz.’dedi. İftar sonrası karşılıklı anlaşmalar da imzalandı. Basının ve Okul Aile Birliği’nin de katıldığı iftar toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!