Olaylı maçta Pamukova1968 rakibini tek golle geçerek playof biletini aldı..

Olaylı maçta Pamukova1968 rakibini tek golle geçerek playof biletini aldı..

Sakarya Süper Amatör Lig B Grubunda sahasında Kocaalispor ile yağmur altında karşılaşan Pamukova1968 rakibini tek golle geçerken karşılaşma da 2 kırmızı kart ve olaylar vardı..

Pamukova Atatürk Stadında yağmur altında ve ağır zeminde oynan karşılaşmanın ilk dakikalarında atak olan taraf ev sahibi Pamukova1968’di. Ev sahibi ekibin kazandığı bir gol ofsayt gerekçesi ile karşılaşmanın orta hakemi Müjdat Duman tarafından iptal edilirken, 35 dakikada Kocaalispor kalecisi topa ceza sahası dışında elle müdahale edince  direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Yedek kalecisi olmayan Kocaalispor sol bekleri  Tunahan’ı kaleye geçirmek zorunda kaldılar.

10 kişi mücadele den Kocaalispor 43’üncü dakikada golü kalesinde gördü. Pamukova1968 den Enes sol taraftan ceza sahasına gşrdş ve uzak köşeye plase bir vuruş yaparak at attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona ererken Kocaalispor dan Talha seyirciyi tahrik eden davranışlarından dolayı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca saha bir anda karıştı. Kırmızı kartı gören Talha Pamukova1968’in seyircilerinin bulunduğu tribüne koşup tekrar seyirciye tepki gösterip tahrik etmek isteyince polis müdahale etti ve Talha sahadan güçlükle çıkarıldı.

İkinci 45 dakikada 9 kişi ile mücadele etmek zorunda kalan Kocaalispor, 9 kişi ile aşırı yağmur altında ve ağır zeminde oynan karşılaşmada ikinci gole izin vermedi. Karşılaşma Pamukova1968’in 1-0 lık galibiyeti ile sona ererken, Pamukova1968  liglerin bitmesine iki hafta kala en yakın rakibine 8 puan fark atarak Bal Ligi için Playoff oynamayı garantiledi. Karşılaşmanın en başarılı ismi ise karşılaşmanın orta hakemi Müjdat Duman oldu.

Karşılama sonrası Pamukova1968 playoff sevincini taraftarları ile paylaşırken renkli görüntüler ortaya çıktı.

 

Pamukova1968: 1   Kocaalispor: 0

Saha: Pamukova Atatürk Stadı

Hakemler: Müjdat Duman-Ferhat Alkan-Nihat Mendeş

Pamukova1968: Mustafa** Enes** Mehmet** Ogün** Tahir** Berk** Ensar**(Ö.Hüseyin** Dak.78 Emre**(Mustafa** Dak.88)  Abdullah** Umut** Volkan** (Halil İbrahim**  Dak.69)

Antrenör: Mehmet Atmaca

Kocalispor: Uğur Er** Tunahan** Muzaffer** Serkan** Talha* Okan** Fatih** Muhammet** Uğur** Veysel** Kutay**

Antrenör: Hasan Atalay

Goller:   Enes ( Dak.43)Pamukova1968:

Kırmızı Kartlar:Uğur Er (Dak.35), Talha ( Dak.45)  Kocaalispor:

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!