Olağanüstü Genel Kurul Tamamlandı

featured

YENİ SEZONA YENİ LİSTE İLE MERHABA DEDİK

Sakaryaspor’un geçtiğimiz sezon şampiyon olarak Spor Toto 2. Lige yükselmesinin ardından Kulüp Başkanı İsmail Gürses olağanüstü genel kurul kararı almıştı. Yönetim kurulunun daha da güçlenmesi için alınan bu karar neticesinde  Rüstemler Tesisleri’nde olağanüstü genel kurul gerçekleştirildi. Yeni sezona yine Şampiyonluk parolası ile başlayan Sakaryaspor yönetimi yenilenmiş listesi ile 2017-2018 futbol sezonuna merhaba dedi.

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL GERÇEKLEŞTİ

Rüstemler tesisleri halı sahasında hazırlanan iftarlı İlk oturumda 93 üyenin katılması sonucu yeterli çoğunluğun sağlanması ile kongre başlarken, Divan Kurulu; teklif üzerine İbrahim Müftüoğlu, Erdal Taşkın, Rauf Batuboylu, Burhan Severcan ve Vedat Yaşlıca’dan oluştu. Sakaryaspor yönetim kurulunda da bir takım değişiklikler yaşandı. Yönetim Kurulu’nda görev lapanların dışında, listeye Ali Dünya, Beşir Aydın, Bünyamin Müftüoğlu, Cem Gün, Fatih Aygün, Muzaffer Güneş, Serdar Çakman gibi isimler eklenirken, beklendiği gibi Yüksek Divan Kurulu ve Ar-Ge Kurulu gibi 2 yeni kurul da yönetime eklenmiş oldu.

“ BİZ BİR AİİLEYİZ “

Rüstemler Tesisleri’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda konuşma yapan Başkan İsmail Gürses, 2. Ligde kalıcı olmayacaklarını belirtti. Buradan direkt olarak 1. Ligi hedeflediklerini ve 50+2 Yükseliş Yılı’nda da bu planı hayata geçireceklerini belirten Gürses, “Biz bu ligde durmadan, ‘Bir arkadaşa bakmaya geldik’ diyerek sıyrılacağız. Hedefimiz 1. Ligdir. Biz bir aileyiz” dedi.

“TRANSFERDE ACELE ETMİYORUZ “

Başkan İsmail Gürses, kongrede yaptığı konuşmasında transfer meselesine de değindi. Gürses, transferde aceleci olmadıklarını belirterek, “Acele etmiyoruz. Nokta transferler yapılacak. Belirli bölgelere belirli transferler olacak. Kimse merak etmesin. Kırgınlıklar, dargınlıklar olabilir ama aile dediğiniz zaman iyi günde de kötü günde de bir araya gelinir. İnşallah kulüp üst liglere tırmandıkça bu alanlara yetmeyeceğiz” diye konuştu.

YENİLENMİŞ YÖNETİM KURULU

Gündemin seçim maddesine geçildiğinde İsmaüil Gürses’in verdiği liste dışında başka bir liste bulunmadığını açıklayan Divan başkanı İbrahim Müftüoğlu listeyi orada bulunanlara okudu ve onay istedi. Bir üyenin teklifi ile oylamanın açık yapılması delegeler tarafından kabul edilince yeni yönetim üyelerini el kaldırması sonucunda kabul edildi. Divan başkanı İbrahim Müftüoğlu yeni listeyi okudu yönetim kurulunun   İsmail Gürses, Ali Dünya, Alpaslan Gürses, Aydın Derman, Aydın Yılmaz,  Beşir Aydın,  Bünyamin Müftüoğlu ,Cem Gün,  Cevat Ekşi , Cihan Yıldıran,  Cumhur Genç,  Enes Zengin , Erkan Pizrenli,  Fatih Aygün,  Halit Evin,  Hüseyin Aydınlı,  İsmail Özcan, Muzaffer Güneş , Mükerrem Koç,  Orhan Şeşen,  Rahmi Şengül,  Ramazan Sezer,  Selçuk Başak,  Serdar Çakman, Yavuz Alemdar Yüksek’ten oluştuğunu açıkladı.

YÜKSEK  DİVAN KURULU

Yeni listede yüksek divan kurulu ise şu isimlerden oluştu : Aydın Sarı,  Fevzi Kılıç,  Gültekin Oba, Hamdi Kılıçarslan,  İbrahim Uslu,  İsmet Çalışkan,  Orhan Ekici,  Şükrü Bodur, Talip Kuriş,  Zeki Aydıntepe

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!