Okullararası “Minikler Yüzme İl Birinciliği” Sona Erdi

featured

Okullararası “Minikler Yüzme İl Birinciliği” Sona Erdi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak Okul Sporları kapsamında gerçekleştirilen Okullararası “Minikler Yüzme İl Birinciliği” Sakarya Olimpik Yüzme Havuzunda son buldu.

İki gün süren yarışmalar Minikler A ve B kategorisiyle, 32 okuldan toplam 309 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.Serbest,Kelebek,Kurbağalama,Sırt Üstü,Serbest Bayrak ve Karışık Bayrak stilinde yarışan sporcular, okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’inde izlediği yarışmalarda sporcuların ortaya koyduğu mücadele renkli görüntülere sahne oldu. Müsabakada dereceye giren okullara kupa ve madalyaları İl Müdürü Fatih Çelikel tarafından takdim edildi.

“Minikler Yüzme İl Birinciliği” yarışmalarında sporcuları,  çabalarından dolayı kutlayan İl Müdürü Fatih Çelikel, bu güzel etkinlikten dolayı sporculara,öğretmenlerine ve şenlik havasında geçen yarışmalara yoğun ilgi gösteren velilere teşekkür etti. Çocuklar için bu sağlıklı spora alışma süreci olduğunu ifade etti.

IMG_1052 IMG_1156 IMG_1189 IMG_1231 IMG_1300 IMG_1305 IMG_1311 IMG_1331

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!