Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Karşılaşmaları Tamamlandı

Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Karşılaşmaları Tamamlandı

Okullar arası Gençler Masa Tenisi müsabakaları Sakarya Spor Salonunda oynanan karşılaşmalar ile tamamlandı.

Erkeklerde 31 okul takımından 124 sporcunun, kızlarda 11 okul takımından 44 sporcunun mücadele ettiği maçlar iki gün boyunca devam etti. Genç Kızlarda ilk 2 takımın, Genç Erkeklerde ise şampiyon takımın ilimizi Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandığı turnuva sonunda dereceye giren okullar belli oldu.

Müsabakaların ilk gününde Genç Kızlar kategorisinde oynanan maçlar sonucunda şampiyonluğu Sakarya Üniversitesi Vakfı Koleji kazandı. 2.’lik kupasının Geyve Sağlık Meslek Lisesine gittiği turnuvada 3. Tes-İş Anadolu Lisesi ve 4. SATSO Mesleki Teknik Anadolu Lisesi oldu.

İkinci gün yapılan Genç Erkekler masa tenisi müsabakalarında şampiyonluk kupasını SATSO Mesleki Teknik Anadolu Lisesi kazandı. Akyazı Halil İbrahim Sert Anadolu Lisesi turnuvayı ikinci olarak tamamladı. 3’lüğü Akyazı Ahi Evran M.T.A.L’nin kazandığı müsabakalarda 4’lük kupasını Sakarya Anadolu Lisesi’nin oldu.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel ile turnuvada yarışan okulların öğretmenleri verdi.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!