OKUL SPORLARINDA YİNE ZİRVEDEYİZ

featured

OKUL SPORLARINDA  YİNE ZİRVEDEYİZ

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye Şampiyonasında başarılı olan Okul takımlarını kutladı.

ÖNEMLİ DERECELER ELDE ETTİLER

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Türkiye Birinciliği’nde Mithatpaşa Ortaokulu Atletizm’de Türkiye 1.’si, Adapazarı Prof. Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Atıcılık Branşı Tüfek Kategorisinde Türkiye 1.’si oldu. Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ise Dart Branşında Türkiye 3.’sü oldu.

FATİH ÇELİKEL ÖĞRETMENLERE VE VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Türkiye 1.’si olan Mithatpaşa Ortaokulu , Adapazarı Prof. Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Türkiye 3. ‘sü olan Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Çelikel  ;  2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılında yakaladığımız başarı ile Sakarya Okul Sporları ekibimiz Türkiye 2.’si olmuştu. 2016-2017  Eğitim ve Öğretim Yılını da Okul Takımlarımızın Türkiye Birinciliğindeki başarıları ile zirvede tamamlıyoruz.  Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak , Türkiye’de başarıya imza atan sporcularımızın yetişmesinde pay sahibi olan başta veliler , öğretmenler ve antrenörler olmak üzere tüm yöneticilerimizi tebrik ediyorum “ şeklinde konuştu.

ATICILIKTA TANSU ÇİLLER TİCARETTÜRKİYE BİRİNCİSİ

Gençler  (Erkek-kız) Atıcılık Türkiye Birinciliği Sakarya Spor Salonundaki Atış Poligonunda yapıldı. Genç Erkekler Atıcılık Kategorisi Tüfek branşında Adapazarı Prof. Dr.Tansu Çiller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi , Türkiye 1.’si oldu.  Yıldızlar (Erkekler-Kızlar) Puanlı Atletizm  Türkiye Birinciliği,  Trabzon Söğütlü Atletizm Stadyumunda yapıldı. Adapazarı Mithatpaşa Ortaokulu Yıldız Kız takımı, 610 puanla Türkiye 1.’si. oldu.  Müsabakalara , kızlarda 16 takımdan 225 sporcu katıldı.  Gençler  (Erkek-kız) Dart Türkiye Birinciliği, Gaziantep’te yapıldı. Genç Kızlar Dart yarışmalarında Pamukova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye 3.’sü oldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!