OKUL SPOR ŞENLİKLERİ ŞÖLENLE SONA ERDİ

featured

OKUL SPOR ŞENLİKLERİ ŞÖLENLE SONA ERDİ

Kasım Ayı başlarında başlatılan ilkokul öğrencilerinin katıldığı okul spor şenlikleri Erenler çim sahada yapılan şölenle sona erdi.

FUTBOLU SEVDİRMEK AMACIYLA

Sponsorluğunu Ülker firmasının yaptığı , Tff, Üniversiteler ve Okullar işbirliği ile gerçekleştirilen proje minik öğrencilere futbolu sevdirmek amacıyla onları bir araya getirerek hem eğlendirmek hem de onlara futbolu sevdirmek amacını taşırken, aynı zamanda çocuklar arasında kaynaşmayı da teşvik etmek olduğunu söyleyen projenin Genel koordinatörü ve aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Besyo Öğretim Üyesi Adem Erbay, çalışmaların çok eğlendirici olduğunu ve bunu da çocukların yüzlerinden okuduklarını söyledi.

NASIL GELİŞTİ ?

Türkiye Futbol Federasyonu, Ülker, Üniversite ve seçilen 9 Okul yönetimi ile birlikte geliştirilen proje için Ekim Ayı başlarında bir protokol hazırlandı. Protokole göre bu seçilen 9 Okulda okuyan ve Beden Eğitimi dersleri görmeyen 1 ile 4. Sınıflar arasındaki  minik öğrenciler bir araya geldiler. Kasım Ayı başlarında başlayan minikler Spor Şenliği şölenine Sakarya Üniversitesi Besyo’da Antrenörlük-Uzmanlık dersleri gören Üniversite öğrencileri de şenlikte miniklere ağabeylik yaptılar. Ekim Ayında yapılan protokol ile izinli sayılan minik öğrenciler’in Erenler Stadında yaptıkları şölen için de ayrıca bir izin yazısı isteyen okul yöneticileri şenliği yönetenleri şaşırtsa da yine de gerekli işlemler bir kez daha tekrarlandı ve nimik öğrenciler yapılan şölenle bu yılı kapattılar.Şöleni izlemeye giden gazeteciler ise miniklerin velilerinin ve de okul yöneticilerinin bu şölene pek itibar etmediklerini görünce çok şaşırdılar. Bu görüntü de bizlere bu güzel organizasyonlara veliler ve okullar olarak ne kadar duyarsız kaldığımızı göstermeye yetti.

IMG_5715 IMG_5720 IMG_5721 IMG_5723 IMG_5726 IMG_5728 IMG_5729 IMG_5731 IMG_5736 IMG_5750 IMG_5757 IMG_5759 IMG_5765 IMG_5768 IMG_5775 IMG_5776

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!