Okan Çevik “ Taraftarımız çok tebrik ediyorum”

Basın toplantısı

 Okan Çevik “ Taraftarımız çok tebrik ediyorum”

Adanaspor galibiyeti sonrasında basın toplantısı düzenleyen Baş antrenör Okan Çevik maç ile ilgili görüşlerini açıkladı. Çevik şunları söyledi;

Maça kötü başladık

“Özellikle kazanmamız icap eden bir maçtı,  çünki biz bu sezon evde maç kaybetmeyi düşünmüyoruz, kazanmak istiyoruz rakip Adanaspor  güzel mücadele etti, Türkiye Basketbol liginin (TBL) belkide en çılgın skorerlerine sahipler, gerçekten tutulması çok zor bir oyuncu  44 sayı atmak çok kolay bir şey değil kaldıki bu atışlardan 15-16 tanesini gerçekten defansın artık yapacak bir şeyi kalmadığı anlarda attı, ancak özette 94-81 lik skor bizim bu maç için planladığımız bir şey değildi, daha iyi reaksiyon vermemiz lazımdı ve özellikle maça çok kötü başladık bu rakibimizi maçın içine soktu saha sonrada Terrel’in çok iyi bir skor yapması bizim onu tutmak için ekstra bir çaba sarf etmemiz ve o sırada da tabii diğer noktalardan bir takım gedikler verip diğer takım oyuncularına maçın içersine girmesine neden oldu.”

Kazanmak çok güzel

“Yinde biz hucumda iyi ve doğru atış yapmayı becerdik maçın 6-7. Dakiasından sonra bizde gerçekten iyi bir hucum gücümüzü ortaya koyduk. Bu maçı savunma ile değil, hucumla kazandığımızı düşünüyorum, ama bu benim planladığım bir şey değil  bundan çok daha iyi savunma yapmamız lazım, kazanmak çok güzel bir şey.”

Taraftara teşekkür ederim

“Taraftarımızı çok tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum şuana kadarki en dolu salona oynadık, bundan sonrada artık full salona oynamak istiyoruz. Biz ligin iyi ve  hedefleri olan bir takımız  taraftarlarımızda dolu salonda arkamızda hissetmek  istiyoruz, oyuncularımı maç galibiyeti nedeni ile kutluyorum. “

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!