Off Roadda muhteşem kapanış

featured

Off Roadda muhteşem kapanış

Türkiye Off Road Şampiyonası 3.Ayak yarışları ödül töreni ile sona erdi.

24 Aracın katıldığı ve 2 Etap halinde , toplamda 95 km.’lik parkurda 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından düzenlenen yarışlara Sakarya’lı Pilotlar damga vurdu.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Adapazarı Belediyesinin katkılarıyla Korucuk (Aşırlar Köyü ve Salmanlı) Mevkiinde yapılan yarışların ilk etabı Şehit Muhammed Fatih Safitürk Anısına düzenlendi. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen 2.gün etabı yarışlarının startını Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu verdi. Yarışlar sonrasında takım sıralamasında Zeki Karaçaylı önderliğinde 54 Redline takımı birinci oldu.

Genel Klasmanda ise Gökhan Birkan İçen-Arda Aslan ekibi 1.,  Erdoğan Kovancı-Hasan Büyükcesur ekibi 2., Mustafa Saray-Samet Zurnacı ekibi 3.  Oldu.

S1 Kategorisinde Edip Yaşar Kurtoğlu-Murat Timuçin Doğan ekibi birinci , Ömer Kundakçı-Servet Gül ekibi ikinci oldu. S2 Kategorisinde Mehmet Birkan-Bayram Topal ekibi birinci, Nihat Keskin-Yasemin Biber Toker ekibi ikinci, Ertan Baylan-Yalçın Akalın ekibi ise üçüncü oldu.

S3 Kategorisinde Gökhan İçen-Arda Aslan ekibi birinci,  Cemal Akagündüz-Cemil Akagündüz ekibi ikinci, Özgür Yaprak-Hasan Armutçu ekibi üçüncü oldu. S4 Kategorisinde Erdoğan Kovancı-Hasan Büyükcesur ekibi birinci , Mustafa Saray-Samet Zurnacı ekibi ikinci , Fehmi Balcı-Hakan Serdan ekibi üçüncü oldu.

Yarışlar sonrasında başarılı olan ekipler ödüllerine kavuştu. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Sakarya GHSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Otomobil Sporları İl Temsilcisi Engin Bal, 54 Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Bilal Bakan , Yarış hakem ve diğer yöneticiler, başarılı olan ekiplere ödüllerini takdim ettiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!