O ŞİMDİ GALATASARAY’DA !

featured

O ŞİMDİ GALATASARAY’DA !

U19 Gelişim Ligi’nde bu yıl şampiyonluk mücadelesi verecek olan Galatasaray, son 3 yıl Modafenspor forması giyen aslen Ferizli’li olan Mikail Okyar’ı kadrosuna kattı.

MODAFEN’DE OYNADI

Geçtiğimiz sezon Modafen forması altında çıktığı maçlarda birçok profesyonel takımın transfer listesine girmeyi başaran Mikail Okyar, yeni sezonda Galatasaray U19 Takımının formasını giyecek. Her geçen gün yıldızı parlayan genç oyuncu Sarı-Kırmızılı forma altında çıktığı idmanlarda şimdiden ses getirmeye başladı.

LİSANSI ÇIKTI

Sarı-kırmızılı takıma imza atmasının ardından açıklamalarda bulunan Okyar, “Son 3 sezondur U16, 17, 19 ve A Takımda (BAL) Oynadıktan sonra beni takip eden hocalarım Sinan Tar ve Semih Sezerli tarafından Galatasaray’a önerildim. Yaklaşık 2 haftalık deneme sürecinin ardından GS Kulübüne transfer oldum. 1,5 aydır idmanlara çıkıyorum ve lisansım da çıktı” dedi.

‘KENDİMİ ONDA BULDUM’

Galatasaray’a transfer olmasının ardından kendisine gösterilen yakın ilgi ve alakadan son derece memnun kaldığını belirten Okyar, “Altyapı Koordinatörümüz Emrah Bayraktar’a teşekkür ediyorum. Futbol hayatımda yeni bir sayfa açılmasına vesile oldu. Ayrıca son 4 yılda üzerimde çok büyük emekleri ve katkısı olan Sinan Tar Hocama özellikle teşekkür ediyorum. Futbol gelişimim üzerinde müthiş etkisi oldu. Kendimi onda buldum. İlk defa bu kadar kedimdeki gelişimin ne kadar hızla ilerlediğini gördüm. Ayrıca Galatasaray’ın kapılarının açılmasında önemli katkısı olan Semih Sezerli Hocama ve Emrah Bayraktar’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!