Ne umduk Ne Bulduk.

featured

Ne umduk Ne Bulduk.

Merhaba Yeni haber okuyucuları bu haftadan itibaren sizlerle beraber olmaktan ve yeni Haber gazetesi bireyi olmaktan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim.

Bu haftadan sonra buradan gözümüzün gördüğü ve dilimizin döndüğü kadar şehrimizin takımı Sakaryaspor maç analizlerini ve değerlendirmelerini kendi gözlemlerin eşliğinde sizlerle paylaşmaya çalışacağım.

Hazırlık maçlarında gayet iyi sinyaller veren sakaryaspor bizi lig maçları için ve ilk haftada oynayacağı karşıyakspor maçı için büyük beklentiler içine sokmuştu. Bu beklentiler içinde Gebze stadının yolunu tuttuk. Bizim gibi bu takıma gönül veren Sakaryalılar Gebze yoluna düştüler.  Çünkü takımlarına ve geçen sene bizi şampiyon yapan Osman hocamıza güvenleri ve inançları tamdı.

Maç analizine geçmeden önce bu şehrin siyasileri ve sivil toplum örgütleri başta olmak üzere bir sitemim olacak. Madem bu saha yetişmeyecekti. Eski stadı niye oldubitti ye getirip acele satış yaptırıp yıktırdılar. Sakaryasporumuza bu kötülük nasıl yapıldı. Hem ekonomik olarak hem de sportif olarak zarara uğrattılar.

Gelelim Karşıyaka analizine bir defa saha çıkan ilk onbir beni olduğu gibi basın tribününde olan arkadaşlarımda hayretler içerisinde bıraktı. Yapılan onca transferler ve geçen seneden bu takıma çok şeyler veren Fatih, Talha ve Zafer’i kadroda göremedik. İlk yarıda gayet sönük bir futbol oynadık. Alınan yeni transferlerden Beykan, Ramazan civelek Yasir ve Tufan beklentilerin çok altında kaldı hele hele çok şey beklene Beykan sahada ne yaptığı belli olmaya bir futbol sergiledi. Bunlara Erçağ Burak ve Serdar’da eklenince ilk yarıyı pozisyonsuz kapattık. Umutla ikinci yarıya Osman hoca bir şeyler yapar bu takıma bir el atar dedik ama aynı tas aynı hama devam ettik. İkinci yarı boyunca direkten dönen bir tek pozisyonumuz vardı. Oyuncu değişikliklerine geç başladık. Neticede sezonun ilk maçına olumsuz bir futbol ve iki puan kayıpla başladık. Sakaryaspor özellikle hazırlık döneminde oynadığı maçlarda hırslı, istekli, mücadele gücü yüksek ve göze hoş gelen futboluyla dikkat çekiyordu. Ancak ilk lig maçında hazırlık dönemindeki Sakaryaspor’dan eser yoktu. Sadece kazanma adına mücadele eden Ramazan Sal’ı buradan tebrik etmek isterim.

Daha sezonun ilk maçı olduğu için sabırla beklemek lazım tabi ki ama aldığımız bazı duyumlar takım içerisinden hiç de iyi kokular gelmediği. İnşallah biz sadece duyum almışızdır da. Her şey yolundadır.

Lisansı yetişmeyenler ve kenarda oturan bu takımın değerleri fatih Talha gibi isimlerde takıma katkıda bulunurlarda bu şehir özlediği takıma kavuşur.

Bu takımı dış sahalara mahkûm eden zihniyetleri ve bu puan kabına neden olanları buradan tekrar uyarıp en kısa zamanda kendi seyircisin önünü çıkarmaları bu takıma ve taraftara verecekleri en büyük hizmettir. Kalın sağlıcakla

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!