NAZİLLİ BLD: 3-SAKARYASPOR: 0

NAZİLLİ BLD: 3-SAKARYASPOR: 0

TFF 2.Lig Beyaz Grup 26. haftasında Nazilli Belediyespor ile Sakaryaspor Nazilli İlçe Stadı’nda bir araya geldi.Karşılaşmayı Nazilli Belediyespor 3-0 kazandı.

Sakaryaspor, ligin 26’ncı haftasında Nazilli Belediyespor’un konuğu oldu. Lig’de kalma mücadelesi veren Nazilli karşısında rezalet bir futbol ortaya koyan Sakaryaspor, deplasmanda yine kazanamadı. 35’nci dakikada Berkay Öztuvan ceza sahası dışından attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının uzatma dakikasında yine Berkay ceza sahası dışından şutunu çekti top Cenk Kaplan’a çarparak ağlarla buluştu. İlk yarı 2-0 sona erdi. İkinci yarıya da hızlı başlayan Nazilli Belediyespor 48’nci dakikada Görkem Bitin golüyle skoru 3-0 yaptı. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmadı ve Sakaryaspor şampiyonluk ve play-off yarışında ağır bir yara daha aldı.

STAT: Nazilli İlçe

HAKEMLER: Burak Şeker ** Ömer Tevfik Özkoç ** Kemal Elmas **

NAZİLLİ BELEDİYESPOR: Onur *** Bora *** Berkay *** Fatih **  (Dk. 57 Mert **) Mazlum *** Mert Er *** Mehmet *** (Dk. 68 Samet **) Görkem *** (Dk. 62 Aykut **) İlter *** Onur *** Abdulsamet ***

T.DİREKTÖR: Ahmet Yavuz

SAKARYASPOR: Ercüment * Yasir * Tufan * Cenk * Ramazan * Serdar Ümit * (Dk. 70 Tevfik *) Talha * Ramazan * Sezer * (Dk. 53 Yunus Emre *) Beykan * Batuhan * (Dk. 53 Mahir *)

T.DİREKTÖR: Engin Korukır

GOLLER: Dk 35 Berkay Öztuvan, Dk. 45 Cenk (KK), Dk. 48 Görkem  (Nazilli Belediyespor)

SARI KARTLAR: Dk. 23 Mazlum, Dk. 32 Mert, Dk. 50 Onur, Dk. 71 Aykut (Nazilli Belediyespor), Dk. 76 Ercüment (Sakaryaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!