NASIL GİTTİYSEK ÖYLE DÖNDÜK !

NASIL GİTTİYSEK ÖYLE DÖNDÜK !

Bakıyorum da Sakaryaspor daha önce hazırlanmış hazırlık kampı programlarında her nedense hiçbir zaman için kamp döneminin gerektirdiği gibi çalışmadığını, son yapılan Antalya Belek’teki kampta da gördük. Biz neden bu hazırlık kamplarında beklediğimiz bir tam kadro ile çalışamıyoruz  ? Yani daha doğrusu diğer takımlar bu hazırlık kampı çalışmalarında anlaşmak istedikleri veya anlaştıkları yeni futbolcularla birlikte ikinci yarıya hazırlanırken, biz de nasıl gittiysek öyle geliyoruz. Belek’e 22 Futbolcu ile gittik, son gün takıma katılan sadece Turgay’la birlikte 23 Kişi döndük.  Bunlar daha önce de yaşandı, şimdi de Belek’teki kampta yaşandı. Şimdi bizlere tek bir şey kalıyor o da “ inşallah 2. Yarı başlarında yeni transferlerin gelmesiyle başarılı bir ikinci yarı geçiririz “ temennisinde bulunmak.

NEDEN ZAMANINDA OLMUYOR ?

Şimdi insanın ister istemez aklına bir şey takılıyor ‘ yahu başka takımlar bu gibi sorunları bir çırpıda hallediveriyorlar da bizler neden ayakta uyuyoruz. Neden zamanında olmuyor ? Açıkçası bir sorun veya sorunlar var da bizler mi bilmiyoruz. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu bu konuda oldukça istekli ama işler neden istenildiği gibi yürümüyor ? Bu gibi işler sadece Teknik direktör değişikliği ile olmuyor. Bugün takımın başına gelen Yavuz İnecedal’ın   bu kadro ile yapabilecekleri Deniz Kolgu’yu aratmayacak gibi görünüyor. Zira bu takıma takviye şart ama Kulübün başındakiler her nedense kaplumbağa hızıyla hareket etmeye devam ediyorlar. Belki de son günlere bırakıp, bazı istedikleri futbolcuları ucuza kapatmak gibi bir düşünceleri vardır ama bunun örneklerini daha önce de yaşadık. Yani hayal kırıklığı yaşamaya devam…

ADET YERİNİ BULSUN DİYE !

Sakaryaspor’un başındaki yönetim kurulları kim olursa olsun, gerek sezon başında ve gerekse ilk yarı sonlarında hazırlık kampı çalışmaları yapmak üzere daha öncelerinde olduğu gibi bir kamp yeri seçme mücadelesine giriyorlar. Bilimsel açıdan olsun, fizyolojik   veya anatomik açıdan olsun futbolcularda bir güç takviyesi için Teknik Sorumlularca istenen yerler uzun bir mücadeleden sonra seçilir, ekonomik açıdan bir sürü borçlanmalara girilir, ama sonuçta sahaya çıkıldığında aynı tas aynı hamam. Bu işte bir terslik var gibi görünüyor ama insan ister istemez soruyor,  madem bir değişiklik olmayacak o zaman bu kadar masrafa girmeye değer mi ? Yoksa adet yerini bulsun diye mi yapılıyor. Bunun  bir diğer  örneğini de geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor’un Antalya Belek kampında yaşamadık mı. Yap çalışmalarını Rüstemler’ de  nasılsa sadece gidip geliyoruz. O zaman ne değişecek ki  takım  zaten aynı takım. Bu kadar masrafa değer mi ? Ama yine de karar Sakaryaspor Teknik heyeti ile Kulüp yönetiminin. Bizlere sadece eleştirmek kalır.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!