MUĞLASPOR:1- SAKKARYASPOR:0

featured

DONDUK KALDIK 0-1

Sakaryaspor ligin bitimine iki hafta kala Muğla Atatürk Stadında Muğlaspor’un konuğu oldu.Play-Off’u aklından çıkarramlayan yeşil siyahlılar Muğlaspor karşısında maçın 84. Dakikasında kalelerinde gördükleri golle Osman Özdemir ile ilk yenilgiyi de tatmış oldular. İlk yarı boyunca bir tane bile etkili atağı olmayan karşılaşmanın sonlarına doğru Muğlaspor baskı kurdu ama sonuç alamayınca ilk yarı golsüz sona erdi. Maçın ikinci yarısında hareket  kazanan karşılaşmada her iki takım da pozisyonları ciddiyetin dışında hareketlerle cömertçe harcarken, 84. Dakikada gelişen bir yan top pozisyonunda arka direkte topla buluşan Emre Gemici maçın da skorunu tayin etti. Sakaryaspor puan cetvelinde Darıca Gençlerbirliği’nin de mağlup olmasıyla sıralamada ikinciliğini korudu.Maçı izlemeye gelen 150 Civarında Sakaryaspor taraftarı maçın başından bitimine kadar takımlarını desteklediler.

TATSIZ TUZSUZ İLK YARI

Maça çok değişik bir kadro ile çıkan Sakaryaspor’da play-off’lar da düşünüldüğünden Sakaryaspor bazı oyunculardan yoksun  kadro ile çıkınca orta saha sorun oldu. İlk yarının yarım saati tatsız tuzsuz bir mücadele ile devam ederken, Muğlaspor ilk yarının son çeyreğinde daha baskılı oynadı ancak golle buluşamadı. Maçın ikinci yarısında ise Sakaryaspor ‘un yaptığı oyuncu değişikliği pek işe yaramadı. Çünkü oyuncuların aklı play-offta kalınca ortaya ciddiyetten uzak bir mücadele çıktı. Bu böyle olunca da Muğlaspor zaman zaman ataklar düzenlemeye başladı. Buna karşılık Sakaryaspor ani bir atakta bariz bir gol pozisyonu yakaladı. Erçağ sağdan getirdiği topu oyuna ikinci yarıda giren Hüsyin Altuğ’a al da at dercesine bıraktı ama Altuğ topu yan filelerle buluşturdu. Maçın 84. Dakikası oynanırken Muğlaspor sağ kanattan bir atak geliştirdi. Arka direğe kkesilen topla buluşan Emre topu ağlarımıza gönderdi ve Muğlaspor 1-0 Öne geçti. Maçın hakemi Selim Özen 5 Oynanmamış dakikayı oynattığında ise Sakaryaspor Coşkun ile bir pozisyondan daha yararlanamadı ve karşılaşma Sakaryaspor’un 1-0 Yenilgisiyle sonuçlandı.(BURHAN UĞUR)

MUĞLASPOR:1- SAKKARYASPOR:0

STAD: Muğla Atatürk Stadı

HAKEMLER: Selim Özen*** Ali Uğurtan Demirbaş*** Ogün Kamacı****

MUĞLASPOR : Taner****Akın** Samet*** Oğuzhan** Fatih**** Yasin****  ( Nizamettin Dk. 90 )Osman** Emre *** Ender*** Tuncay** ( Cuma Ali Dk. 74 )Mehmet***

TEKNİK DİREKTÖR : İsmail Cem Cambaz

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin ** Canberk*** Ceyhun ** ( Hüseyin Altuğ Dk. 64 ) Serdar Ümit ** Enes ** ( Fatih ** ) Fikret ***Aytaç*** Talha ** Burak ** Mümin * ( Coşkun Dk. 74 ) Erçağ***

TEKNİK DİREKTÖR : Osman Özdemir

GOL: Dk. 84 Emre Gemici ( Muğlaspor

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!