Minikler’de kuşak heyecanı

featured

Minikler’de kuşak heyecanı

Şen Samuray Kick Boks Kulübü antrenman salonun da gerçekleşen “Kuşak Terfi” imtihanın da veliler, sergilenen performansı heyecanla izledi.

Veliler’den alkış

Erenler Halk Eğitim ve Şen Samuray Spor Kulübünün sporcuları gerçekleşen “Kuşak Terfi” imtihanın da sergiledikleri  performansla velileri heyecanlandırdılar. Veliler miniklerin gayretlerini beğeni ile izlerken yürekten alkışlarla desteklerini gösterdi.

32 sporcu belgelerini aldı

Şen Samuray Kick Boks Kulübü antrenman salonun da  gerçekleşen “Kuşak Terfi ” imtihanında 32 Minik  Kick Bokscu başarılarının karşılığı olan belgelerini anne ve  babalarından aldı.  Program sonrasında konuklara  ikramlar sunuldu.

Her yaşta spor”

Kick Boks antrenörü İbrahim Şen velilere bu güne kadar yapılan çalışmaları anlatırken,  sporcularının aldıkları başarıları paylaştı. Şen; “Her yaşta spor yapmak gerektiğini,  sağlımız için önemli olduğunu ve en azından günlük yürüyüşlere  dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Kulüb’ümüz de, siz velilere hizmet  vermeyi görev sayarız.”dedi.

A IMG_1196 IMG_1206 IMG_1218 IMG_1219 IMG_1282 IMG_1293 IMG_1313

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!