Milli Kick Boksculara Destek

Milli Kick Boksculara Destek

Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Müdürlüğü’nün Milli Sporcusu İlham Berk Şimşek’e “Balance Fıtness Center” ‘den destek geldi.

“Balance Fıtness Center” den destek

İlham Berk Şimşek, 15 Eylül’de İtalya’da gerçekleşecek olan Dünya Kick Boks Şampiyonasında ilk kez ay yıldızlı formayı giyecek. “Balance Fıtness Center” Şen Samuray Kick Boks Kulübü ve Erenler HEM Müdürlüğü’nün Milli sporcusu İlham Berk Şimşek’e  Avrupa Şampiyonasına katılma şansını yakalamak için mücadele verecek olan Orhan Şimşek’e antrenman desteği verdi.

 

Şimşek kardeşlere tebrik

“Balance Fıtness Center” İşletme  sahibi Hızır ve Mustafa Ayyıldız Kardeşler ; “İlçemizi çıktığı müsabakalarda başarı ile temsil eden  Milli Sporcumuz İlham Berk ve Orhan Şimşek kardeşlerimizi milli mücadelelerinin yanında olmanın keyfini yaşamak istedik. Kick Boks Hocamız İbrahim Şen’i ve genç sporcularımız tebrik ediyorum. Çıkacakları milli müsabakalarda başarılı sonuçlar almasını temenni ediyorum “dedi.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!