Milli gurur yaşayacağız

featured

Milli gurur yaşayacağız

Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası’nda Milli Takıma seçilen Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı sporcuları Orhan Bayraktar’ı ziyaret etti. Bayraktar, elde edilen başarılardan dolayı karatecileri tebrik etti.

 

Sakaraya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı, 3-6 Ağustos tarihleri arasında Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Ümit-Genç 21 Yaş Altı Karate Şampiyonasında önemli başarılara imza attı. Şampiyonada başarı elde edip Milli Takım kadrosuna girmeyi başaran sporcular, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar’a ziyarette bulundu. Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yüsüf Ertuğrul Erdem ve Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı Antrenörü Hikmet Şaha da ziyaretlerde hazır bulundu. Bayraktar, Milli Takım kamp süreciyle ilgili sporculardan bilgiler aldı.

 

Milli gurur

Orhan Bayraktar, “Gaziantep’te düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate şampiyonasında  göstermiş olduğunuz performansla bizlere büyük bir mutluluk yaşattınız. Büyüşehir Karate takımımız her geçen yıl daha iyi bir başarı grafiği ortaya koyuyor. Türkiye’de karate branşında adını her zaman duyuran bir kulüp haline geldik. Oyuncularımızı gönülden kutluyorum. İnşallah aynı başarıları ay-yıldızlı forma ile de göstererek Milli gururumuz olacaksınız” ifadelerini kullandı.

 

Sporcularımızın yanındayız

Bayraktar, “Milli forma ile İspanya’da Dünya Şampiyonası’na katılacak olan sporcularımızın başarılı sonuçlar elde edeceklerine inanıyoruz. Sporcularımızın başarısı aynı zamanda şehrimizin başarısıdır. Şehrimizin adını çeşitli platformlarda duyurulmasına katkı sağlayan tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!