MHK Yeni sezonda klasmanlarda görev yapacak hakem ve gözlemci listelerini açıkladı

featured

MHK Yeni sezonda klasmanlarda görev yapacak hakem ve gözlemci listelerini açıkladı

Sakarya ya bir şey yok

2017-2018 Sezonunda Türkiye liglerinde görev yapacak hakem ve gözlemci li,steleri dün açıklandı. MHK Tolga Özkalfayı Süper ligten düşürünce FİFA yı görmüş olan Özkalfa hakemliği bıraktı. Yeni açıklanan hakem ve gözlemci listelerinde MHK  Sakaryaya çok uzaktan baktı. Yükselen yok ,yerini koruyanlar çok.

ENGİN  VE KARAOĞLAN KALDI

Sakaryanın TFF Birinci liginde düdük çalan hakemi  Erkan Engin ile TFF 2 liginde düdük çalan hakemi Atilla Karaoğlan yerlerini korudular. Erkan Engin ikinci yarıdaki düşük maç performansı ile düşmenin sınırından kurtuldu.  B Klasman yardımçı hakemi olarak ise önümüzdeki sezon Murat taşçıkar ile Suat Güz görev yapacaklar.

C KLASMANI AYNI

C Klasmanında Sakaryanın elinde avucunda iki hakem kaldı. Atilla Karaoğlan ve  Burak Olcar yeni sezondada bu klasmanda düdük çalacaklar. C Klasman yardımcı hakemlikte ise sadece iki hakemiz var. Mehmet akıncık ve Harun Pekyürek.

GÜMÜŞDERE ÖZ YÜKSELEMEDİ

MHK nı yıl sonu sınavlarında başarılı olan iki yeni teklif olan iki hakemimiz maalesef terfi edemediler. Bilindiği üzere Levent Gümüşdere C orta ,Erdi Öz de Ulusal C yardımcı hakemlik için tekili edilmişlerdi.

BÖLGESEL  HAKEMLER

,Levent Gümüşdere ,Muhammed Ömür ,Erdi Öz , Semih Kahraman, O.Yiğit karpuz, Mustafa Altıntaş, Barış Güngör, R.Utku Kocaer,Ferhat Alkan, Ş. Baykan yeşil, Hakan Adlı, Furkan Kocayıldız, Anıl Garan.

KLASMAN GÖZLEMCİLERİ AYNI

Gecen yıl klasmanda gözlemcilik yapan dört isimde yerinde kaldı. Buna göre Mehmet Alemdar,Ercan Yıldırım,Ö.Faruk yeşil ve Fatih Sucuoğlu bu sezonda klasman gözlemcisi olarak görev yapacaklar.

BÖLGESEL  AZALDI

Bölgesel Gözlemci listesi Reşat Mısır ve İsmail Demirtaşın yaştan düşmeleri sonrası yerlerine alınan olmadı. Bu katogoride Özgür Aygün,Şaban Keskin, Tekin Doğan, Ahmet şanslı ile Hasan Konak görev yapacaklar.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!