MECBUR MUSUNUZ YA !

MECBUR MUSUNUZ YA !

Sakaryaspor yönetimi göreve gelir gelmez önceden de olduğu gibi fanteziler üretmeye başladılar. Ahmet derken hiç hesapta olmayan alfabenin son harfi Ziya Transferini büyük bir gururla duyurmanın savaşını veriyorlar. Bu olaylar hep alışmışız ya bize çok matrak gelmeye başladı. Kalp kanundur ya çalışır ya durur. Yani kıvırmaz. Bir iş te ya yapılır ya yapılmaz. Sakaryaspor’da durum böylemi ? Hiç sanmıyorum. Takmışız

VARSA YOKSA YILMAZ VURAL !!!

bir sportif direktörlüğe gidiyor. Varsa yoksa Yılmaz Vural. Allah Allah ya mecbur musunuz kardeşim İlle de Yılmaz Vural demeye. Hani bir yandan da şey geldi aklıma hani “ Oflu Hoca’nın Şifresi “ diye bir film oynamıştı da Yılmaz Vural da bir başkan adayının kurtarıcısı olarak rol almıştı. İşte o şaşırtıcı sahne geldi bir anda gözlerimin önüne. Oflu’nun babasının hatırına Trabzon’a gelen Yılmaz Vural’ın gelişine şaşıran birilerinin sorduğu soruya rol icabı Oflu’nun babası “ Yılmaz Hoca çok yufka yüreklidir, parayla pulla işiş olmaz “ deyince ben de gülmekten ölecek gibi oldum. Oysa Yılmaz Vural’ın dünyası yeşil dolarlar olduğunu çok iyi bildiğimden gayet normal olarak çok komiğime gitmişti. Şimdi yine o memleketini çok seven vefakar (! )Yılmaz Vural efsanesi ikinci kez tekrar canlandırılıyor. Sonuç “ 1 Milyon’da anlaşalım. “Oflu Hoca’nın şifresi Filmindeki Yılmaz Vural bu defa Sakarya’da kurtarıcı rolünde. Yahu biz bu oynanacak olan filmi Süper ligde iken seyretmiştik gibime geliyor da bilmem hafızam beni yanıltıyor mu  acaba ? Sahi biz hangi ligdeyiz ?

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!