“MAYIS’TA İŞ ADAMLARI ÇIKSIN İSTİYORUM “

featured

SIKINTI YOK YOLA DEVAM

Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın Rüstemler tesislerinde yaptığı basın toplantısında Sakaryaspor’un Çarşamba günü Kemerspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında meydana gelen gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

YAVUZ SEZONU KAPATTI

Başkan Aydın konuşmasına Kemerspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Yavuz Eraydın’a geçmiş olsun dilekleriyle başlarken, Yavuz’un yapılan muayenesinde bağlarının koptuğunu ve bu nedenle Yavuz Eraydın’ın sezonu kapattığını söyledi. Sakakaryaspor’un kadro olarak iyi bir takım olduğunu ancak takım olmakta bir sıkıntının yaşandığını söyleyen Aydın “ Kemer’de kötü bir mücadele oldu, ole kadar maç ortadaydı, Mazeret tanımıyoruz ama Bodrum maçında oynadığımız oyundan çok uzak bir futbol oynadık. Bizim için iyi olmadı ama önümüzde 12 Maç var ve bu maçlar sonunda iyi bir sonuçla bitireceğimize inanıyorum Kaptanlarımıza güvenim var. Bu ekiple yola devam edeceğiz. Sezonu böylece bitirmek istiyoruz. “ Diye konuştu.

“MAYIS’TA İŞ ADAMLARI ÇIKSIN İSTİYORUM “

Mayıs ayında olağan genel kurul olacağına işaret eden Başkan Aydın “ Geçtiğimiz olağanüstü genel kurulda başka aday çıkmadığı için Başkan Zeki Toçoğlu’nun ısrarı ile yönetime talip olduk. Bu yönetim Sakaryaspor’un önünü açtı. Zor günlerde yaşanan badireleri atlattı. Yapılacak genel kurulda bu davaya sahip çıkacak iş adamlarının çıkmasını istiyorum. Çıksan birileri, Bu nedenle eskiden Sakaryaspor’da yer almış ve takımın  bugünlere gelmesine neden olan eski yüzlerin çıkmasını istemiyorum. “ Dedi.

ADNAN BİRİNCİ KAPTAN

Yavuz Eraydın’ın sezonu kapatması sonrasında takımda birinci kaptan olarak Adnan Güngör’ün devam edeceğine değinen Başkan Aydın, 2. Kaptanın da belirleneceğini söyledi. Takım kaptanları ile istişarede bulunacağını belirten Aydın takımın aslında iyi bir kadrodan oluştuğunu ancak ne olursa olsun bu işin yürek işi olduğunu, bunun neticesini de sahada alınan neticelere bağlı olduğunu belirtti. He yaparsak yapılım olmuyorsa olmuyor diyen Başkan Aydın “ bizler bugüne kadar para muhabbeti yapmadık. Kime ne hak ediyorsa verdik ve oyuncu ayırımı yapmadık. Söz verdik ödüyoruz, biz yönetim olarak görevimizi yapıyoruz ama mutlaka karşılığını da istiyoruz “ Diye konuştu.

CEZAYI HİÇ SAVUNMADIK !

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın daha sonra soruları cevaplandırdı. Takımda herhangi bir sorun olmadığını söyleyen Başkan Aydın “ bu konuda bizler yönetim olarak cezayı hiç savunmadık. Ama gerekirse onu da uygularız. Bunda kimsenin şüphesi olmasın “ ifadelerini kullandı. Sezon sonuna kadar görevlerini sürdüreceklerini ancak Mayıs Ayında yapılacak genel kurulda talip olacaklara bu görevi devretmek istediklerini söyleyen Başkan Aydın bu şartlarda takıma hala güvenim var. Bu işi sonuna kadar götüreceklerine de inancım sonsuzdur “ Dedi.

selo yonetim  (4)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!