Masa Tenisinde şampiyonlar belli

featured

Masa Tenisinde  şampiyonlar belli

Sakarya Gençlik Spor Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Masa Tenisi İl Temsilciliğini ortaklaşa düzenlediği Engelliler Haftası Masa Tenisi turnuvası sona erdi.

Atatürk Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonunda başlayan turnuva , Lütfü Yaman Spor Salonundaki final müsabakaları ile tamamlandı. Kızlarda Serap Balcı şampiyon, Sevde Rençber ikinci, Şevval Kahya ise üçüncü oldu. Genç Kızlarda Tuğçe Çolak birinci, Serap Balcı ikinci, Muhsine Kocabey ve Sevde Rençber ise üçüncü oldu. Kızlara  ödüllerini Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Özen verdi.

Erkeklerde Abdülhamit İlhan şampiyon, Furkan Arslan ikinci, Emirhan Çolak  ve Adnan Can Bayrak üçüncü oldu. Erkeklere ödüllerini ise , Masa Tenisi Hakemi Mehmet Kahraman takdim etti. Engelliler kategorisinde Selim Özen birinci, Aykut Sarıkaya ikinci  Göktuğ Özkılınç ve Yasin Tekin 3ncü oldu.

40 Yaş üstü erkeklerde Özcan Ceyhan birinci, Erdoğan Elmas ikinci, Ahmet Kenar üçüncü, 40 yaş altı erkeklerde Sinan Çavuşoğlu birinci, Mesut Kırdar ikinci , Ali Dayanç ve Celil Şahin üçüncü oldu.  Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporcular ödüllerine kavuştu.

 

masatenisi17122016-9 masatenisi17122016-11 masatenisi17122016-12 masatenisi17122016-13 masatenisi17122016-14

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!