Masa Tenisinde madalyalar verildi

featured

Masa Tenisinde madalyalar verildi

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Masa Tenisi İl Birinciliği Sakarya Spor Salonundaki ödül töreni ile sona erdi.

Son derece zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonrasında  Kaynarca Karaçalı Esenbel Ortaokulu öğrencileri , hem kızlarda hem erkeklerde takım halinde birinci oldular.

Sakarya Üniversitesi Vakfı Özel İlk ve Ortaokulu öğrencileri de , 3 dalda aldıkları başarılarla kendinden söz ettirdi.  Müsabakaların sonuçlarına göre: Minik A Erkekler Kategorisinde Alp Ataş, Ali Kerem Kılıç, Onur Saruhan il birincisi,  Küçük Kız Kategorisi 2.Kümede İrem Doğru , Zeynep Güneş, Beren Naz Dede, Pelin Yıldıztaş il birincisi; Küçük Erkek Kategorisi 2. Kümede Ahmet Doğukan Altuğ, Erkin Aran , Ömer Faruk Ergene, Mehmet Ede Güz ise il ikincisi oldu. Müsabakalar sonrasında başarılı olan sporcular madalyaları takdim edildi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!