Masa Tenisi Milli Takım Kampı Devam Ediyor

featured

Masa Tenisi Milli Takım Kampı Devam Ediyor

Sakarya Spor Salonunda 26 sporcunun katılımı ile , 24 Ocakta başlayan Küçükler Masa Tenisi Milli takım kampı devam ediyor.

Çelikel , başarılar diledi : Küçükler Takım Masa Tenisi Millli Takım Kampı Sakarya Spor Salonunda yapılıyor. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, 2 Şubat 2017 tarihine kadar sürecek olan Milli takım kampını ziyaret etti. Çelikel, Milli Takım Kamp Müdürü Dursun Doğan ve Küçük Kız Milli takım antrenörü Müjgan Nalıncıoğlu ile ayak üstü sohbet ederek , milli takım kafilesine başarılar diledi.

Milli Kafile: Türkiye Küçükler Masa Tenisi Milli Takım Kampında Sakarya’lı olarak Cemre Giray başarı arıyor. Küçükler erkek Masa Tenisi Milli Takımında Hasan Doğan, Erman Duran, Metin Bekar, Hikmet Hocaoğlu ve Adnan Nalıncıoğlu , kızlarda ise Hilal Yamak, Rabia Doğan, Nur Erçen, Demet Köylü , İrem Çabuk ve Müjgan Nalıncıoğlu antrenör olarak görev yapıyor.

Çalışmalara devam : Milli Takım Kamp Müdürü Dursun Doğan ; Kızlarda 11 , erkeklerde 15 sporcu ile kamp çalışmalarımız devam ediyor. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ekibi ve Sakarya Masa Tenisi Camiası sağolsun bizler ile çok iyi ilgileniyor. Sakarya Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e de kampımızı ziyaret edip , bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyoruz“ dedi.

Kadro netleşecek: Doğan son olarak, Sakarya Spor Salonundaki Milli takım kampındaki sporcularımız ile Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında başarılı olan sporcularımız , Masa Tenisi Milli takım kadrosunu oluşturacak “ dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!