MANİSA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

featured

MANİSA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

1 gün izin yapan ve izinden sonra  Rüstemler tesislerinde bir araya gelen ekibimiz Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına kaldığı yerden Kaynarca’da yeni açılan sentetik sahada hem bol bol oksijen yükledi, hem de Manisa hazırlıklarına devam etti. Kaynarca’da Yoğun bir ilgi ile karşılanan yeşil siyahlılara Kaynarca’lı Tatangalar da tribünlerden destek verdiler.

SIKI ÇALIŞIYORUZ

Manisa maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren ekibimiz, sıkı bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Teknik adam Yavuz İncedal oyuncularına kondüsyon yüklemesi yaparken maç yapmadan geçirilen haftayı günde çift idmanlar yaparak geçiriyor. Yüksek tempoda süren idmanlarda oyuncuların pestili çıksa da hırslı olmaları teknik heyeti memnun ediyor.

ÇIKIŞ MAÇI OLACAK

Maç yapmadan geçen haftanın ardından, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak olan mücadelenin havasına girmeye başlayan Yeşil-Siyahlılar, bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Arka arkaya 2 haftada 5 puan kaybederek zirve yarışında büyük yara alan ekibimiz, Manisa hazırlıklarına 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

idman (10) IMG_7110 IMG_7115 IMG_9072

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!