MANİSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

featured

MANİSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Zara gazisi Sakaryaspor, 20 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına  başladı. Teknik Direktör Yavuz İncedal ile futbolculardan Mustafa Akgün’ün katılmadığı ilk antrenman öncesinde Başkan Selahattin Aydın futbolcularla toplantı salonunda bir toplantı yaptı.

ÖNCE TOPLANTI SONRA ANTRENMAN

Ligin 25. haftasını BAY geçirecek olan temsilcimiz, Zara maçından sonra verilen iki günlük izinin ardından yeniden çalışmalara başladı. Saat 15.00’da  Rüstemler Tesisleri’nde toplanan ekibimiz 26. haftada oynayacağı Manisa Bld. maçı hazırlıklarına başladı. Başkan Selahattin Aydın’ın futbolcularla yaptığı  toplantının ardından saat 15.45’da haftanın ilk idmanı gerçekleştirdi. Teknik direktör Yavuz İncedal’ın katılmadığı ve yardımcılarının yaptırdığı ilk antrenmanda Sakaryaspor’lu futbolcular çalışmaya, izin alan Mustafa Akgün’ün dışında tam kadro katıldılar. Sakaryaspor’un bu hafta maçı olmaması sebebiyle bir hafta boyunca çift antrenman yapılacağı bildirildi. Sakaryaspor’un ligde oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybetmesinin ardından şimdi gözler yeni haftada maç oynanmayacak olması nedeniyle farkın daha da açılıp açılmayacağına çevrildi. Ekibimizde tüm dikkatler bu hafta oynanacak maçlara çevrilecek.

 

IMG_8765 IMG_8774

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!