LİGİN SON HEZİMETE UĞRADIK (1-5)

LİGİN SON HEZİMET (1-5)

Sakaryaspor ligin son maçında Bandırmaspor karşısında rezalet bir futbol ve skorla sahadan 5-1 mağlup ayrıldı.

Sakaryaspor, ligin son maçında Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Yedek ağırlıklı kadro ile Bandırmaspor karşısına çıkan Sakaryaspor, play-off ‘taki rakibi karşısında hezimete uğradı. 20’nci dakikada komuk takım Oğuzhan Kayar’ın golüyle 1-0 öne geçti. 24’te Talha Mayhoş penaltı golüyle eşitliği sağladı. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başalayan Bandırma, 49’de Özgür Çelik’in golüyle tekrar öne geçti. 53-60 ve 77’de sahneye çıkan Erhan Şentürk hat-trcik yaparak maçın skorunu belirledi. Sahadan 5-1’lik mağlubiyetle ayrılan Sakaryaspor, play-off öncesinde taraftarını büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

TFF 2.Lig’de play-off eşleşmeleri belli oldu. Sakaryaspor play-off çeyrek finalinde Bandırmaspor ile eşleşti. İlk maç 10 Mayıs2ta Sakarya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

TFF 2.Lig’de play-off eşleşmeleri bugün oynanan maçların ardından belli oldu. Bandırmaspor ligi ikinci sırada tamamlarken, Gümüşhane üçüncü, Şanlıurfaspor dördüncü Sakaryaspor ise beşinci sırada sezonu bitirdi. Bu sonuçların ardından Beyaz Grup’ta Bandırmaspor ile Sakaryaspor, Gümüşhanespor ile Şanlıurfaspor play-off’ta eşleşti. 2.Lig Kırmızı Grup’ta ise play-off’ta Menemen Belediyespor ile Keçiörengücü, Afjet Afyonspor ile Sivas Belediyespor eşleşti.

 

Play-Off çeyrek final ilk maçları 10 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Sakaryaspor play-off ilk maçını 10 Mayıs’ta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. İkinci karşılaşma ise 14 Mayıs Pazartesi günü Bandırmaspor’un sahasında oynanacak. Yarı finaller ise 18 Mayıs ile 22 Mayıs’ta oynanacak.

Ligi beşinci sırada bitiren Sakaryaspor, play-off çeyrek finalinde Bandırmaspor ile eşleşti. Sakaryaspor 10 Mayıs’ta Sakarya Atatürk Stadı’nda Bandırmaspor ile bu kez play-off maçında karşı karşıya gelecek.

SAKARYASPOR: 1-BANDIRMASPOR: 5

STAT: Sakarya Atatürk

HAKEMLER: Tugay Kaan Numanoğlu, Sezgin Çınar, Bersan Duran

SAKARYASPOR: Aykut Berat * Cem * Sezer * (Dk.70 Ramazan Ç. *) Beykan * Cenk * Yunus Emre * (Dk.57 Mahir *) Ramazan C. * (Dk.57 Serdar Ümit *) Yasir * Hakkı Can * Talha * Tufan *

T.DİREKTÖR: Engin Korukır

BANDIRMASPOR: Ali *** Serhan *** David Deniz *** Özgür *** Erhan *** Berkay Can *** Hüseyin Altuğ *** Nurettin *** Oğuzhan *** Bahri Can *** (Dk.46 Fatih **) Murathan *** (Dk.46 Feyyaz *-Dk.75 Mehmet *)

T.DİREKTÖR: İsmail Ertekin

GOLLER: Dk.24 Talha Mayhoş (Sakaryaspor), Dk.20 Oğuzhan Kayar, Dk.49 Özgür Çelik, Dk.53-60-77  Erhan Şentürk (Bandırmaspor)

SARI KARTLAR: Hakkı Can, Mahir Sağlık, Aykut Berat (Sakaryaspor), Bahri Can (Bandırmaspor)

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!