LİDERE HAZIRIZ

featured

LİDERE HAZIRIZ

Temsilcimiz Sakaryaspor ligin 31’nci haftasında lider Etimesgut’a karşı vereceği deplasman mücadelesinden 3 puanı çıkartmak istiyor. Sakaryaspor’un bu maçtaki  amacı maçtan sürpriz bir galibiyet alıp Etimesgut’un tahtını sarsmak olacak. Karşılaşma 19.03.2016 Cumartesi günü saat 13.30’da Ankara Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda start alacak.

SÜRPRİZ SONUÇ

Yeşil-Siyahlıların Teknik adamı Yavuz İncedal oynanacak olan Ankara deplasmanını şu şekilde özetledi; “Ev sahibi grubumuzda lider ve gerçekten çok güçlü bir takım. Haftalardır istediğimiz gidişatı bir türlü tutturamadık. Bu maç bizim için çok önemli. Mücadeleden 3 puan çıkartabilirsek her iki taraf için de sürpriz olur” dedi.

————————————————————————————————

ÖMER VE VOLKAN YOK

lider Etimesgut Belediyespor ile Ankara’da karşılaşacak olan Sakaryaspor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sona erdirirken, Ömer ve Volkan Cumartesi günü ( Yarın ) oynanacak karşılaşmada  yer alamayacak.

BEKLENMEYEN SAKATLIKLAR

Ameliyat olan kaleci Yavuz ve  Mustafa Cevahir ve Doğan Seçkin yine takımla çalışamadı. Alt adalesinde problem olan Volkan Yılmaz ile santrafor Ömer Yıldız’ın da üst adalesinden sakatlığı bulunan Ömer Yıldız, bugünkü maçta yer almayacak. Perşembe günü yapılan  taktik maçında kafasında ki onbiri de belirleyen Sakaryaspor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, kalede Hüseyin, sağ bekte Fikret’i, sol bekte Aykut’u, stoperde Nedim ve Efşan’ı oynatırken, orta sahanın ortasında Adnan-Serkan ikilisine yer verdi. İki solak futbolcumuzdan Nurullah’ı sol açıkta, Tevfik’i de sağ açıkta oynatan İncedal, tek santrafor olarak Feyyaz’ı, onun da arkasında Turgay’a şans verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!