KUZEY’DN HODRİ MEYDAN DEDİ!

featured

KUZEY’DN  HODRİ MEYDAN  DEDİ!

Değerli Sakaryasporlular, ne yazık ki görüyoruz ki;Sakaryaspor’da aynı alışkanlıklar  devam ediyor.Son 3 gün ortaya çıkan adaylar, son dakika kongre salonunda ortaya çıkabilecek  tüm bürokrasinin yazılı olduğu listeleri aklımıza getiriyor. İşte Sakaryaspor’un plansız, programsız  bu gibi hareketler ile ortaya düştüğü durum ortadır.Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteğini aldığı imajı ile ortaya çıkan eski başkanımız İsmail Gürses’ten bu konuda kamuoyunu aydınlatması için yazılı açıklama bekliyoruz.

Yine eski başkanlarımızdan sayın  İsmail Gürses ve ekibinden iki kişiyi canlı yayında Sakaryaspor’un sorunlarını, çözümleri ve projeleri tartışmak için istediği bir TV programında  canlı yayına davet ediyoruz. Şayet eski başkanlarımızdan Halit EVİN’de  bu listede ise; camianın büyüğü olması nedeni ile ilgili programda deneyimlerinden yaralanmak için onunda katılmasını bekliyoruz.

Ben ve  ekibim kongre günü dimdik olarak; kongre salonunda yerimizi alacağız.Gerçek Sakaryaspor sevdalılarını,güzel günler için kongremize bekliyoruz.İnananlar Asla kaybetmezler…

Saygılarımla

Yılmaz KUZEY

 

profesyonel bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz.Yönetim listemizi güçlendirme çalışmalarımız sona gelmek üzeredir.Bu arada  yönetici arkadaşlarımızın bazıları,camiamızı heyecanlandıracak,oyuncular ile ön görüşme yapmaktadır. Bu isimler netleştiğinde siz değerli kamuoyu ile ve taraftarlarımızla  paylaşılacaktır.Çok ufak da  olsa bazı kesimlerde yazan çekileceğimize ilişkin haberler gerçeği yansıtmamaktadır.Yola çıktık geliyoruz.Yarın ki tanıtım toplantımızda görüşmek üzere;camia rahat olsun,sözümüz sözdür.

Yılmaz KUZEY

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!