KUZEY TAMAM

featured

KUZEY TAMAM           

Kuzeyin süper ligdeki takımları bu hafta zorlu rakiplerle karşılaşmasına rağmen rakiplerine üstünlük sağlayarak haftayı karlı kapattılar. Cumartesi günü Kocaalispor sahasında ağırladığı Erenler sporu rahat bir futbolla 3-0 gibi net skorla yenerek işini çok kolaylaştırdı.Karasu Güvenspor Hendek deplasmanında da rakibini 2-0 geçince geçen hafta aldığı kalaycıspor galibiyetini perçinlemiş oldu. Karasuspor ise kendisi ve Karasugüvenspor için hayati bir maça çıktı.  Maçın başlarında yediği penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düşmesine rağmen azimli mücadelesiyle maçı 2-1 kazanmasını bildi. Maçın sonunda çıkan olaylar ise hiç tasvip edilecek cinsten değildi. Bu kavgalar arifiyede ilk olmuyor. Federasyon buna bir çare bulmalı takımlar arifiyeye giderken tedirgin gidiyorlar. Emniyetin zamanında aldığı tedbirler olmasa bayağı üzüntü verecek olaylar olabilirdi.

Bu sonuçlardan sonra Süper Lig Kırmızı ve Beyaz Gurupta mücadele eden Karasuspor Karasu Yalıspor Karasu Güvenspor ve Kocaalispor bu sezon İlçelerimizi başarı ile temsil ederken. Karasu Yalıspor hariç üç takım nerede ise paly off guruplarına kalmayı %50 gibi tamamlamış gibi gözüküyor.  Tabi bir aksilik çıkmaz ise ben her üç takımızı yürekten kutluyorum.  Yönetimini ve futbolcu kardeşlerimi elbet bu üç takımımız palyoflarda bir üst lig olan Bal ligine yükselmek için çaba sarf edecekler.  zaten Karasuspor ile Kocaalispor’un bal tecrübesi var.  K.Güven ise iki yıl önce ikinci amatör ligden Süper lige yükseldi.  asla küçümsemiyorum hatta takdire şayan bir durum kendilerini bir futbol adamı olarak yürekten kutluyorum. Umarım başarılı olurlar ve olsunlar elbette medarı iftarımız olurlar, benim bahsetmek istediğim önümüzdeki play off maçlarında her üç takım iyi futbol rekabeti dışında hatta türbinlerde taraftarlar birlik beraberlik içinde iyi olanın kazansın demekten öte kırmadan dökmeden sezonu bitirsinler istiyorum kısacası demem o ki bölgemizden kim iyi olursa hak ediyorsa Bal ligini yolu açık olsun Bu hafta içi yapacakları müsabakalarda alacakları puan ile play off garantilemiş durumda olabilirler. Bütün takımlarımıza futbol şansı dilerken kalın sağlıcakla.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!