Kuzey Futbol Turnuvası 25 Haziran Cumartesi 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 25 Haziran Cumartesi 2016 Maçları

Furkan İnşaat 2-1 AS İnşaat Kuyumcullu

Kuzey Futbol turnuvası veteranlar grubunun üçüncü maçları oynanmaya başladı. Gecenin ilk maçında Furkan İnşaat ve AS İnşaat Kuyumculluspor takımları mücadele etti. Maçın bitimiyle, Furkan İnşaat istediğini aldı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna yerleşti.

Karşılıklı atakların bir türlü gole dönüşemediği maç 2-1’lik üstünlükle Furkan İnşaat lehine sonuçlandı. Yahya Celep (1) ve Murat Özcan’ın (1) golleri ile rakibini mağlup eden Furkan İnşaat, maç fazlasıyla 6 puanla lider oldu. M.Ali İskender’in tek golü AS İnşaat Kuyumculluspor’a galibiyet getiremedi ve grupta üç puanla averaj avantajı sayesinde üçüncü sırada yer aldı.

Karadeniz Efsane

Karadeniz Efsane 2-6 Akkum Gençlik

Gecenin ikinci maçında, eleme müsabakalarının üçüncüsü oynandı. Bol gollü müsabaka sonunda tur atlayan taraf Akkum Gençlik oldu.

Kuzey Futbol Turnuvası’nda gecenin ikinci maçına çıkan Karadeniz Efsane ve Akkum Gençlik, sahada adeta insan üstü bir performans ortaya koydu. Fakat Akkum Gençlik’İn arka arkaya gelen gollerine engel olamayan Karadeniz Efsane, turnuvaya veda etti. Rakibini 2-6 yenen Akkum Gençlik’in gollerini Aykut Öksüz (5) ve Gökhan Sağır (1) atarken, Karadeniz Efsane’nin golleri Zekeriya’dan (2) geldi. Çeyrek finale adını yazdıran Akkum Gençlik, 28 Haziran Salı günü saat 23:30’da Nil Mobilya ile yarı final mücadelesine çıkacak.

Nil MobilyaKotanspor

Nil Mobilya 4-3 Kotanspor

Kuyumcullu Kuzey Sahası’nda oynanan eleme maçında, fileler tam 7 kez havalandı. Takımların karşılıklı golleri, izleyenlerden büyük alkış aldı. Maç sonunda gülen taraf Nil Mobilya oldu.

 

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan gecenin son eleme maçında, iki takımda çeyrek finali istediğini kanıtlayan bir futbol ortaya koydu. Nil Mobilya, Emre Kurt (2), Muhammet Altun (1) ve Aytaç Erdem Önem’in (1) golleri ile Kotansporu’u mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Kotanspor ise, ortaya koyduğu başarılı futbola rağmen, Samet Gemici (2) ve Ercan Karakaş (1)’ın golleri yeterli gelmeyince sahada yenik ayrılarak turnuvaya veda etti. Maçın galibi Nil Mobilya, 28 Haziran Salı günü saat 23:30’da Akkum Gençlik ile oynayacağı çeyrek final maçını beklemeye koyuldu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!