Kuzey Futbol Turnuvası 22 Haziran Çarşamba 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası 22 Haziran Çarşamba 2016 Maçları

Karadeniz Efsane

Karadeniz Efsane 6-1 Kızılcık HAS Yapı

C Grubu’nda birincilik-ikincilik mücadelesi için sahaya çıkan iki takımın karşılaşması, kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Karşılıklı atakların ardı arkası kesilmezken, Karadeniz Efsane maçı farklı kazandı.

Sahaya müthiş bir performans yansıtan iki takımın mücadelesi beş farkla sonuçlansa da karşılıklı ataklar ve pozisyonlar, tribünleri dolduran seyircileri adeta yerinden oynattı. Karadeniz ekibi, galip gelip liderliğini korumak isterken, Kızılcık HAS Yapı da üç puanı alarak ikinciliği yakalamak istiyordu. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte üç puanı alan takım Karadeniz Efsane oldu. 6-1 biten maçta Karadeniz ekibinin gollerini Şenol (2), Birol (1), Erol (1), Zeki (1) ve Mert (1) kaydetti. Turnuvanın en küçük oyuncuları olan Cihan ve Mert, maçın son dakikalarında oyuna girdi ve Cihan’ın asistini Mert gole çevirerek takımlarının 6.golüne isimlerini yazdırdı. Kızılcık HAS Yapı’nın tek golü ise Recep’ten geldi. Bu skorla biten maçın sonucunda Karadeniz Efsane, gruptan lider olarak çıktı ve 25 Haziran Cumartesi saat 22:30’da oynayacağı maçta rakibi olacak olan en iyi üçüncü olacak olan grup 3.’sü takımı beklemeye başladı. Kızılcık HAS Yapı ise, averajının kötü olması nedeniyle en iyi üçüncüler arasına girmeyi başaramadı ve turnuvaya veda etti.

Arzum Yufka

Kayı Obası 4-7 Arzum Yufka

C Grubu ikincisi Arzum Yufka ile grup sonuncusu Kayı Obası, grubun son maçında karşı karşıya geldi. Kayı Obası’nın matematiksel olarak gruptan çıkma şansını, Arzum Yufka 7 golle sona erdirdi.

Arzum Yufka, galip gelip gruptan ikinci olarak çıkmak için verdiği mücadelenin karşılığını aldı. Maçı 4-7 kazanmayı bilen Arzum Yufka, galibiyeti Tunahan (3), Aleksandre (2), Vano (1) ve Oğuzhan (1) ile gelen goller neticesinde gruptan ikinci olarak çıkmayı başardı. Arzum Yufka, 27 Haziran Pazartesi günü saat 23:00’da oynayacağı maçın rakibi D Grubu 2.’sini beklemeye başladı. Mehmet (2) ve Tarkan (2) ile dört gol bulan Kayı Obası ise, galip gelemeyerek grupta sıfır puanla son sırada yer aldı ve turnuvaya veda etti. Kayı Obası’nın, Arzum Yufka karşısındaki kararlı ve güçlü oyunu ise, maçı izleyenlerden büyük alkış aldı.

Soytürk İnşaat Limanderespor 1-0 Furkan İnşaat

Turnuvada gecenin son maçı, yine veteranlar grubunun maçına sahne oldu. Lider Furkan İnşaat, grup sonuncusu Soytürk İnşaat Limanderespor’a 1-0 mağlup oldu.

Veteranların mücadelesi, karşılıklı ataklar halinde ve kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Furkan İnşaat, liderlik avantajıyla çıktığı maçtan puansız ayrıldı. Grupta son sırada bulunan Soytürk İnşaat Limanderespor ise, 1-0 galip gelerek üç puanı kendi hanesine yazdırmayı bildi. Limandere ekibinin tek golü Ergün’den geldi. Furkan İnşaat kendisiyle aynı puandaki Demir Emlak ile birinciliği-ikinciliği paylaşırken, Soytürk İnşaat Limanderespor ise averaj farkı nedeniyle üç puanı almış olsa da son sıradaki yerini korudu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!