Kuzey Futbol Turnuvası 20 Haziran Pazartesi 2016 Maçları

featured

6.Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası  20 Haziran Pazartesi 2016 Maçları

AS İnşaat 0-7 Topaloğlu Yapı Kültür

Kuzey Turnuvası’nda gecenin ilk maçı bol gollü geçti. A grubu lideri Topaloğlu Yapı Kültür, grup sonuncusu AS İnşaat’ı 0-7 mağlup etti ve gruptan lider olarak çıkmayı başardı.

Grupta hiç yenilgisi olmayan Topaloğlu Yapı Kültür, son maçta da galip gelerek namağlup olarak gruptan çıktı ve elemelerde oynamaya hak kazandı. Topaloğlu ekibinin golleri, Fatih (2), Hamza (1), Emre (1), Burak (1), Fuat (1) ve rakip oyuncunun kendi kalesine attığı bir golle geldi. Fikstüre göre Topaloğlu Yapı Kültür, eleme maçını 24 Haziran Cuma günü saat 22:00’da en iyi 3.olacak olan takımla oynayacak.

Kotanoğlu İnşaat 4-3 DMF Güler Yıkama

A Grubu’nun ikincilik mücadelesinde üç puanı hanesine yazdıran taraf Kotanoğlu İnşaat oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı kıyasıya geçen maç, izleyenlere tam bir futbol resitali yaşattı.

Grupta ikinci olmak ve eleme maçlarına yükselmeyi garantilemek için sahaya varını yoğunu koyan iki takımın mücadelesi büyük alkış aldı. Karşılıklı gelen gollerle, Kotanoğlu İnşaat, DMF Güler Yıkama’yı 4-3 mağlup etti ve gruptan ikinci olarak çıktı. DMF Güler Yıkama ise, en iyi üçüncü olma şansı en fazla takım olma avantajıyla diğer grupların maçlarını beklemeye başladı. Kotanoğlu’nun golleri Salih (2), Berkan (1) ve Erdem’den (1) gelirken, DMF Güler Yıkama’nın gollerini Şehmuz (1), Yaşar (1) ve Yavuz (1) kaydetti. Kotanoğlu İnşaat, gruptan ikinci olarak çıkınca fikstüre göre eleme maçını 27 Haziran Pazartesi günü saat 22:00’da B Grubu’nun ikincisi ile oynayacak.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!