Kuzey Futbol Turnuvası 19 Haziran Pazar 2016 Maçları

featured

Geleneksel Kuzey Futbol Turnuvası

19 Haziran Pazar 2016 Maçları

Karalar

Basmacıoğlu 1-6 Karalar

Kuzey Futbol Turnuvası F Grubu’nda ikincilik mücadelesi için sahaya çıkan iki takımın karşılaşması hızlı ve yüksek tempolu başladı. Tartışmalı pozisyonların da yaşandığı maçtan üç puanla ayrılan takım Karalar ekibi oldu.

Maça iki takım da hızlı ve karşılıklı ataklarla başladı. Henüz maçın başında gelen gollerle beraberlik sağlandı. İtirazlara neden olan bir gol bulan Basmacıoğlu, beraberliği sağlasa da Karalar ekibinin beş golüne daha engel olamayınca sahadan 1-6 yenik ayrıldı. Mağlup takımın tek golü Hüseyin’den gelirken, Karalar ekibinin gollerini İbrahim (3), Ozan (2) ve Uğur (1) kaydetti. Bu skorla Karalar, grupta ikinci sıraya yerleşti. Basmacıoğlu ise üçüncü sırada yer aldı.

Yiğit Çocuk Giyim 3-11 A İnşaat Dülger Pansiyon

Gecenin ikinci maçında F grubu lideri ile son sıradaki takım mücadele etti. Yiğit Çocuk Giyim, turnuvanın en ‘yiğit’ duruşunu sergiledi ve en iyi üçüncülük şansı az olmasına rağmen sahaya çıktı. Lider, maçı farklı kazandı.

Turnuvanın en alkış alan maçlarından birine sahne oldu Yiğit Çocuk Giyim ile A İnşaat Dülger Pansiyon takımlarının maçı. Grupta lider olan A İnşaat Dülger Pansiyon, bu maçı da galibiyetle kapattı ve gruptan namağlup olarak birinci sırada çıkmayı başardı. Yiğit Çocuk Giyim, galibiyeti olmamasına rağmen ve en iyi üçüncülük potasına girme şansı az olmasına rağmen sahada centilmence mücadelesini etti ve karşı kalenin ağlarını üç kez havalandırdı. Lider takım, Zafer (8) ve Aytaç’ın (3) golleri ile sahadan 3-11 galip ayrıldı. Yiğit Çocuk Giyim’in golleri ise Birol (1), Cihat (1) ve Ali’den (1) geldi. Bu skorla, Yiğit Çocuk Giyim, turnuvaya veda etti.

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!