KURTKÖYSPOR LİDERLİĞE DEVAM

featured

OLUR BÖYLE VAK’ALAR !

Birinci Amatör kümenin son haftalarına yaklaşırken, gerilim de gittikçe artıyor. Bunlardan bir örneği de Sapanca Kurtköy sahasında oynanan Sapanca Kurtköyspor-Aşağı Kirazcaspor karşılaşmasında yaşandı. Maçtan sonra her iki takım sosyal medya aracılığı ile olayları bir yandan olaylardan duydukları üzüntüyü dile getirirken, diğer taraftan da birbirlerini suçladılar.

SAPANCA KURTKÖY CEPHESİ “

Maç sonunda meydana gelen olaylarda rakibimiz Aşağı Kirazcaspor takımından 2 veya 3 Futbolcu ve antrenörleri maç sonunda ortamı gererek olaylara sebebiyet verdiler. 90 Dakika sahada futbol oynandı ama maç sonundaki olaylar bizleri üzdü. Öncelikle bu yaşananlardan dolayı Nuri Çelik Hoca’mızdan takım adına özür diliyoruz. Hoca’mız son derece mütevazi davranarak rakip takım oyuncu ve yöneticilerinden özür diledi.”

AŞAĞI KİRAZCA CEPHESİ “

Büyük bir maçtan maalesef istediğimiz sonuçla ayrılamadık. Sahada istenmeyen bir futbol oynamış olabiliriz. Rakip, sahada iyi de kötü de olabilir. Bunların hepsine eyvallah. Ama önce böyle kritik bir maça verilen hakemin yönetimini sorgularız. Maçın başında verilen kartla futbolcumuzu daha önce uyarmadan verdiği kartla devre dışı bırakması, her ikili mücadelede aleyhimize fauller çalması, işte bu bizim kafamızı karıştırıyor. Adamlara faul çalıyorsun da neden kartını çıkartmıyorsun diye sormazlar mı ? Maç sonunda gelişen olaylara gelince ; Sapanca Kurtköy futbolcularını tenzih ederiz ama bizim futbolcularımızı ve özellikle kalecimize yaptıklarınız gün gelir sizin de başınıza gelir. Bizler bugüne kadar hiçbir takımın futbolcusuna küfürü geçin, çirkin tezahürat dahi yapmadık. Kimsenin ailesine hakaret etmedik. Etmeye çalışanlara da izin vermedik. Buradan sesimizi duyan herkese sesleniyoruz, İsteseler de istemeseler de her ne pahasına olursa olsun gülen taraf yine biz olacağız “

 

KURTKÖYSPOR: 1 – AŞAĞI KİRAZCASPOR: 1

Sakarya 1. Amatör Küme Siyah Grup Karşılaşmasında Sapanca Kurtköyspor sahasında Aşağı Kirazcaspor’la 1-1 berabere kaldı.

STAT: Kurtköy

HAKEMLER: Suat Güz, Şuayip Bayhan Yeşil, Ozan Gürleyük

SAPANCA KURTKÖYSPOR: Ali Rıza Balkaya, Halil İbrahim Çapoğlu (dk.90+3 Alpercan Balta), Esat Sefa Kovar, Emin Kovar, Enes İmamoğlu, Hayrican Kaya, Emre Şirin (dk.54 Hüseyin Yüksel), Emirhan Çapoğlu, Şevki Burak Koç, Talha Kovar, Onur Zengin (dk.64 Mehmet Emin Sarı)

TEKNİK SORUMLU: Nuri Çelik

AŞAĞI KİRAZCASPOR: Emre Durmuş, Enes Yıldırım, Oğuz Bak, Hüseyin Kamal (dk.81 Şerif Bayrak), Murat Yaldız (dk.61 Furkan Top), Emre Tokyürek, Ali Üstün, Fatih Faroğlu, Giray Uysal, Tunahan Gülçiçek, Cem Saylan

TEKNİK SORUMLU: Güngör İçer

GOLLER: Dk.6 Giray Uysal (Aşağı Kirazcaspor), dk.42 Emre Şirin (Sapanca Kurtköyspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!