KURTKÖYSPOR BIRAKMIYOR 2-1

featured

KURTKÖYSPOR BIRAKMIYOR 2-1

1.Amatör Küme Siyah Grupta şampiyonluk mücadelesi veren lider Sapanca Kurtköyspor, Nuriosmaniye engelini de 2-1’lik skorla aşmasını bildi.

LİDERLİĞE DEVAM

Mücadele oldukça çekişmeli başlarken, iki ekipte rakip kalede gol aradı. Devrenin sonları yaklaştığında ise goller peş peşe geldi ve 44.dakikada Nuriosmaniye 1-0 öne geçerken, bu golün hemen ardından 45.dakikada Emre Şirin attığı golle skoru 1-1 yaptı ve devre bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda ise Sapanca temsilcisi etkili olan taraftı ve rakip kalede kurduğu baskı sonunda 81.dakikada Talha ile penaltıdan bulduğu golle 1-0 öne geçti. Takımının ikinci golünü atan Talha 90.dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve mücadeleyi 2-1 kazanan Sapanca Kurtköyspor liderliğini sürdürdü.

Stat: Kurtköy

Hakemler:

Sapanca Kurtköy: Mert***, İbrahim***, Sefa***, Emin***, Enes***, Oğuzhan***, Emre***, Hayrican***, Burak***, Talha***, Hüseyin***

Antrenör: Nuri Çelik

Nuriosmaniye: Gökhan**, Samet**, Emrah**, Ömer**, Erdi**, Sercan**, Cengzihan**, Onur**, Semih**, Osman**, Ahmetcan**

Antrenör: Coşkun Bakan

Goller: Dk.45 Emre, Dk.81 Talha (Sapanca Kurtköy)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!