Kürekte Hedef Balkanlar

featured

Kürekte Hedef Balkanlar

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, Milli Takıma seçilen 3 sporcuyu kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Sapanca Gölü Kırkpınar Kürek Parkurunda Kurban Bayramı öncesinde  yapılan  Gençler Kürek Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri sona erdi.

Seçmeler sonuncunda Sakarya Gençlik Merkezi Spor Kullübünden Yıldız Erkeklerde Ensar Kuş , Yıldız Bayanlarda Azra Alkan ve Genç Bayanlarda Şevval Koç Milli Takıma seçildiler.  Milli Kürekçiler, 9-10 Eylül 2017 Tarihleri arasında İstanbul Haliç’te yapılacak olan Balkan Şampiyonasında Madalya arayacaklar. Kadir Mehmet Biricik ve Ana Maria Oğultürk antrenörlüğündeki sporcular, Balkan şampiyonası öncesinde hazırlıklarını Sapanca Gölünde sürdürüyorlar.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel Sapanca Gölünde yapılan Gençler Kürek Türkiye Şampiyonasından başarıyla ayrılan ve Milli Takıma seçilen sporcuları tebrik etti. Çelikel ; Su Sporlarında başarı grafiğimiz artarak devam ediyor. Son olarakta , ilimiz sporcularından Ensar Kuş, Azra Alkan ve Şevval Koç , Milli Takıma seçildiler. Bu 3 Milli sporcumuz , 9-10 Eylül 2017 Tarihleri arasında Haliç’te yapılacak olan Balkan Kürek Şampiyonasında , Milli Takımla ülkemizi temsil edecekler. Sporcularımızla ne kadar grur duysak azdır. Kürek Milli Takımımıza  Balkan Şampiyonasında  , başarılar diliyorum“ şeklinde konuştu.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!