Kürek ve Kanoda Seminer Heyecanı

featured

Kürek ve Kanoda Seminer Heyecanı

İlimiz kürek ve kano branşı sporcularına ve antrenörlerine , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Psikoloğu Ömer Seydaoğulları tarafından semimer verildi.

Önce Kürek sporcuları ile seminerde buluşan Ömet Seydaoğlulları , sporcunun gelişimini etkileyen en önemli süreçlerden biri olan antrenör-sporcu ilişkisinin ele aldı. Ardından da sporcular için antrenör davranışlarını değerlendirme anketi kullanılarak semineri tamamlandı.

Ardından Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi (TOHM) kürek antrenörleri ile seminer gerçekleştiren Spor Psikoloğu Ömer Seydaoğulları  seminerde antrenörlere,  antrenör-sporcu ilişkisinin daha verimli olması için etkili iletişimin önemi, sporcuların antrenörden beklentileri ve başarılı antrenör profillerini aktardı.  Seydaoğulları , son olarak  Sporcu Eğitim Merkezinde (SEM) bulunan kürek ve kano branşı sporcularına Spor psikolojisi semineri verdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!