KUPADA DA VARIZ: 1-2

featured

KUPADA DA  VARIZ: 1-2

Sakaryaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında İsmetpaşa Stadında Derincespor’un konuğu oldu. Maçın 3. Dakikasında son anda Başakşehirspor’dan kiralanan Hüseyin Altuğ Taş savunmanın da hatasından yararlanarak ceza alanı dışından yaptığı sert vuruşuyla Sakaryaspor’u 1-0 Öne geçirdi. Maçın 15. Dakikası sonrasında maçta tempo düştü. Derincespor maçın 25. Dakikasında yine bir savunma hatasını çok iyi değerlendiren Cem’in kaydettiği golle maça eşitlik getirdi ve ilk yarı karşılıklı atılan iki golle 1-1 Berabere sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Maçın ikinci yarısına Derincespor iyi başladı ama ilerleyen dakikalarda Sakaryaspor dengeyi sağladı ve karşılıklı ataklar olsa da bunlar golle sonuçlanmadı. Sakaryaspor ikinci yarıda Özenç’in yerine Talha’yı, ve 1 Dakika sonra da Anıl’ın yerine Enes’i oyuna dahil etti. Bu dakikalardan sonra Sakaryaspor kontrolü eline geçirdi ama baskıya rağmen golü bulamayınca maç ta ilk yarıda atılan iki golle  1-1 Berabere sona erdi. Statü  gereği maçta iki uzatma devresine geçildi.

UZATMA DEVRELERİ VE ABDÜLKADİR’İN HARİKA GOLÜ

Birinci uzatma devresinin üçüncü dakikasında Sakaryaspor tehlikeli oldu. Canberk soldan ceza alanına girdi kestiği topa Abdülkadir vurdu ama top savunmaya çarparak dışarıya gitti.İlk uzatma devresinde de gol çıkmadı ve beraberlik bozulmadı. Maçın ikinci uzatma devresinde Sakaryaspor Canberk’i oyundan aldı yerine Serdar’ı oyuna dahil etti. Maçın 11. Dakikasında orta alandan gönderilen bir uzun topta Abdülkadir bir anda kendisini kaleci ile karşı karşıya buldu ama topa iyi vuramayınca Sakaryaspor mutlak bir golden oldu. Maçın 117. Dakikasında Sakaryaspor golle buluştu. Bu dakikada sağ kanatta oluşan paslaşmalar sonunda ileriye çıkan Hasan Erdi’den pası alan Talha  ceza alanı içerisine harika bir orta yaptı topa yükselen Abdülkadir kafayı çaktı ve topu köşeden ağlarla buluşturdu ve Sakaryaspor 1-2 Öne geçti.Sakaryaspor bu golle 2. Tura yükselen takım oldu.

 

 

STAD: İsmetpaşa Stadı

HAKEMLER: Ercan Hellaç*** Bülent Uludoğa*** Bekir Yücel ***

 

DERİNCESPOR: İlker** Zafer** Emre** Onur** Aykut** Raif*** Alperen** Ahmet** Cem*** Hasan Ali**( İbrahim Dk. 62 )+ Murat***

 

TEKNİK DİREKTÖR: A.Asım Balkaya

 

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin** Hakan** Aytaç***, Burak*** Ahmet** Anıl**( Enes Dk. 69 ) Ceyhun** Canberk***( SerdarDk. 109 ) Hüseyin.** A.Kadir** Özenç**( Talha Dk. 68 )

 

T.DİREKTÖR: İsmail Cem Cambaz

———————————————————————————————————————
MAÇTAN DAKİKALAR
Dk.3: Sakaryaspor’dan Hüseyin Altuğ Taş, rakip ceza sahasına düşen topta savunmanın yaptığı hatayı affetmedi, topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Sakaryaspor 1-0 önde. 

Dk.22: Derincespor’dan Alper Öğdüm, yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü. 

Dk.25: Derincespor atağında ceza sahasına yapılan ortada Sakaryaspor savunmasının hatasını iyi değerlendiren Cem Aktaş, arka direkte topu ağlara gönderdi.

Mücadelenin ilk yarısı 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

Dk. 62 Derincespor’dan Hasan Ali yerini İbrahim’e bıraktı.

Dk. 68 Özenç oyundan alındı Talha oyuna girdi.

Dk. 69 Anıl Çetin’in yerine Enes oyuna dahil oldu.

Dk. 90 Maç 1-1 Sona erdi ve 15’er dakikalık iki uzatma devresine geçildi.

Dk. 105 Birinci uzatma devresi 1-1 Berabere sona erdi.

Dk. 111 Abdülkadir Kaleci ile karşı karşıya kaldı topa iyi vuramayınca kaleci müdahale etti.

Dk. 117 Talha sağdan güzel bir orta yaptı, topa yükselen Abdülkadir kafayla topu ağlara gönderdi.Sakaryaspor 1-2 Öne geçti.

 

IMG_4558

asim balkaya IMG_4454 IMG_4487 IMG_4493 IMG_4558 IMG_4585 IMG_4627 sakaryaspor (1) sakaryaspor (2) sakaryaspor (4) sakaryaspor ens (1) sakaryaspor ens (2) sakaryaspor ens (3) sakaryaspor ens (4) sakaryaspor ens (5)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!