KULÜPLER İSYANDA

featured

Sayın Ali Arslan….kulüplerin alınterlerine neden saygı göstermiyorsun… futbol federasyonunu, askf.yi, ve tertip kurulunu neden mağdur ediyorsun…

KULÜPLER İSYANDA  (medyabar ve yeni haber gazetesinden)

Sapanca Kurtköyspor Kulüp Başkanı Fuat Kovar İl Temsilcisi ve ASKF’nin kulüpleri yanlış bilgilendirdiğine değinerek “Harmanlıkspor maçı sonrası İl Temsilcisi Ali Arslan’nı aradım bana “hayırlı olsun 3-0 galipsiniz. İtirazınızı yapın” şeklinde konuştu. .

Maçtan 10 gün sonra bugün öğeniyoruz ki. ASKF toplantısında bize dağıtılan talimatlar gerçeği yansıtmıyormıuş. Disiplin kurulu aldığı karar bize teblig edildi. Sezon başı esame listesine dahi yazılamaz diyorlardı şimdi pardon yanlışlık oldu diyorlar.”

sayın Ali Arslan……

1-tertip komitesini toplamadan nasıl bir müsabaka hakkında hükmen mağlubiyet kararı veriyorsun..böyle bir yetkin yok kardeşim….

2- araştırmadan,talimatları okumadan kulüpleri neden yanlış yönlendiriyorsun…..

3- “hayırlı olsun 3-0 galipsiniz. İtirazınızı yapın” sen bunu söyledin kulübümüze onlarda itirazı yaptılar…ne oldu şimdi…ağzından çıkanı uyguluyamadın….neden….herkes haklı ama sen haksız duruma düştün….kendini ateşe attın..senin uyman gereken talimatlar kardeş……

Sakaryamız amatör futbolunu kaosa sürüklemek içinmi o görevdesin kardeşim….neden dikkat etmiyorsun….kulüplerin alınterlerine neden saygı göstermiyorsun…kırdığın cevizler yüzünden kulüplerimizi ve futbol federasyonunu, askf.yi, ve tertip kurulunu neden mağdur ediyorsun…

Yeter artık ali kardeşim…..yeter….senin hataların yüzünden

sakaryamızın çektiği sıkıntı yeter….Futbol federasyonun talimatlarını uygulamak sana zul geliyorsa “istifa etmekte bir erdemliktir” kardeşim… ver istifanı….

yada aç talimatları oku,takıldığın yerde fut.federasyonu ve askf.başkanınla  ile danış,ve doğru olan neyse onu paylaş kulüplerle..artık bir karar vermenin zamanı geldi diye düşünüyoruz….

kulüpler birliği başkanı..Hüseyin Boz

boz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!