KÖTÜ BİTTİ 2-3

featured

KÖTÜ BİTTİ 2-3

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Sakaryaspor, sezonun son maçını oynadığı Sakarya Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Sancaktepe’ye 2-3 mağlup oldu.  Yeni sezonda maçlarını yeni stadyumda oynayacak Sakaryaspor’un son maçına taraftar da ilgi göstermedi.  Hemen hemen boş tribünlere oynanan maçta 2-0 öne geçen yeşil siyahlılar son 15 dakikada yediği 3 golle maçı 2-3 kaybetti.  Sakaryaspor’un gollerini Turgay An (40) ve Sancaktepe savunma oyuncusu Altan Aksoy kendi kalesine (74) atarken; Sancaktepe’nin gollerini Rıza (76) ve Sedat (85, 90+2) kaydetti.  Sakaryaspor bu sonuçla ligi 12. sırada tamamladı.

AYNI TAS AYNI HAMAM

Sakaryaspor maça başlarken yine eski futbolculardan kurulu kadro ile çıktı.Eskilerden  sadece Volkan ve Nurullah yedek kulübesinde yer alırken, Hacı Ömer Doğru ile Canberk bu maçta forma buldu. Maçın ilk yarısının ilk dakikalarında Sancaktepe Belediye 2 Net gol püzisyonunu gole çeviremezken, Maçın 40. Dakikasında Turgay An ani gelişen bir Sakaryaspor atağında topu rakip filelerle buluşturdu ve ilk yarı 1-0 Sakaryaspor’un üstünlüğü ile kapandı. Maçın ikinci yarısında rüzgarı da arkasına alan yeşil siyahlılar maçın 74. Dakikasında farkı ikiye çıkarttılar. Bu dakikada soldan gelen bir ortada Burak Bekaroğlu topu kafa ile kaleye gönderdi, Sancaktepe defans oyuncusu Altan topu kafayla çıkarayım derken kendi ağlarına gönderdi ve durum 2-0 Oldu. Bu golden hemen sonra Sancaktepe Nıza’nın golüyle farkı bire indirdi. 85.  Dakikada oyuna yeni giren Sedat durumu beraberliğe taşıyan golü attı. Maçın hakemi 3 Oynanmamış dakika gösterdi. Maçın 90+2. Dakikasında yine sedat’ın golü ve Sancaktepe Belediye 2-0 Yenik durumda iken 3-2 Öne geçti ve maç ta bu skorla sona erdi. Sakaryaspor evinde aldığı bu yenilgi ile 2015-2016 Sezonunu 12. Sırada tamamlamış oldu.Sırrı ŞANLI

STAD : Sakarya Atatürk Stadı

HAKEMLER : Melis Özçiğdem*** Belgin Kumru*** Tansu Doğan Yılmaz***

SAKARYASPOR A.Ş : Hüseyin ** Nedim**Fikret **Burak Bekaroğlu** Tevfik ** Mert *** Adnan ***( Furat** )Turgay*** Mustafa Akgün** Hacı Ömer**( Volkan* )  Canberk **

TEKNİK SORUMLU : İlhan Var

Sancaktepe Belediyespor : Emre *** Abdülkadir**  Hakkı *** Burak Dost,** ( A. Hamza*** )  Çağhan** Samet ** ( Safa** )  Cemal ***Melik** Altan **( Sedat*** ) Rıza** Serdar**

TEKNİK DİREKTÖR : Mustafa Altındağ

GOLLER : Dk. 40 Turgay Dk. 74 ( Sakaryaspor ) Dk. Altan Kendi kalesine Dk. 76 Rıza Dk. 84- 90+2 Sedat ( Sancaktepe belediyespor )

MAÇTAN DAKİKALAR

Dk.6: Sancaktepe’den Samet Akaydın yaptığı hareket sonucu sarı kart gördü.

Dk.17: Sancaktepe’den Altan Aksoy yaptığı hareket sonucu sarı kartla cezalandırıldı.

Dk.40: Sakaryaspor atağında topla buluşan Turgay An, vuruşunda topu ağlarla buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Dk. 74: Sakaryaspor Burak Bekaroğlu’nun kafa vuruşunu çıkartmaya çalışan Sancaktepe Belediyespor defans oyuncusu Altan Aksol topu kendi ağlarına gönderdi ve bu  golüyle farkı 2’ye çıkardı..

Dk. 76: Konuk Sancaktepe Rıza’nın golüyle skoru 2-1’e getirdi

Dk. 85: Sancaktepe Sedat’ın attığı golle beraberliği yakaladı: 2-2

Dk. 90 + 2: Sancaktepe Sedat’ın attığı golle 3-2 öne geçti

IMG_5305 IMG_5310 IMG_5315 IMG_5328 IMG_5339 IMG_5343 IMG_5352 IMG_5362 IMG_5364 IMG_5375 IMG_5377 sakaryaspor (1) sancatepe (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!