KORUCUK BAŞKAN DİŞLİ’DEN İLGİ BEKLİYOR

KORUCUK BAŞKAN DİŞLİ’DEN İLGİ BEKLİYOR

Sakarya’nın yeni yerleşim bölgesi Korucuk Halkı Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’den ilgi bekliyor. Korucuk mahallesi 1701 Ada’da mevcut bulunan ve Korucuk gençlerinin tek spor imkanını sağlayan spor alanının çevre tel örgüleri ve onları tutan direkleri  geçtiğimiz kış yağan yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle yıkılmış ve aradan geçen uzun bir zamana rağmen spor alanının çevresinin yapılmamasına rağmen Korucuk gençleri bu alanda kendilerini riskli hissetmelerine rağmen spor yapmaya devam ediyorlar.

GEREKEN MÜRACAAT YAPILDIĞI HALDE !

Gazeteci Sırrı Şanlı yıkık durumdaki spor alanına giderek incelemelerde bulundu ve spor alanının son durumunu görüntüledi. Şanlı daha sonra Ada yönetimi ile haber yapmadan önce bu konu ile ilgili istişarede bulunarak yönetimin de görüşlerini almayı ihmal etmedi. Aldığı cevap üzerine biraz bekleyelim denildi ve durumda bir gelişme olmadığını gördü. Şimdi Gözler Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli de. Korucuk halkı spor alanının bir an önce elden geçirilmesini bekliyor. Bazı vatandaşların iddialarına göre bu konu ile ilgili gereken müracaatları yaptıkları  halde bugüne kadar net bir cevap alamadıklarını ve spor alanı ile ilgili herhangi bir çalışmanın yapılmadığından dolayı üzüntü duyduklarını söylediler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!