Kongre farklılığı

featured

Kongre farklılığı

Pazar günü yapılan Fenerbahçe kongresinde üye sayısına bakınız bir kere 20 binin üzerindeki sayıda katılan seçmenler ve bir fiil oy kullanan seçmen sayısı 16 bin Birde bakıyorum Sakaryaspor’umuza hayret edici bir rakam 175 kişi .

Hayret bir şey

dimi Düşünün bir kere Sakarya’mızın nüfusu 1 milyonun üzerinde olmasına rağmen neden yönetim bu 175 kişide kalıyor. Bunlarda kim . Biraz düşüneli galiba yandaşlar olabilir mi? Zaten bunun 25 i eski başkanlar ve yöneticiler. Hayda geriye kalan 125 kişi Sonra Sakaryaspor’umuza sahip çıkmıyorlar diye ver yansın. Sonrada kongrede 62 oy kullanamayacak konumuna getiriliyor. Sonrada 50 ile 60 kişi ile seçilen başkan koca Sakaryaspo’un sahibi gibi davranacak Vay be ne güzel bir secim Şu biline ki Kimse kendini vazgeçilmez zannetmesin Çünkü makamlar kimsenin tapulu malı olmadığı gibi yönetemeyecektir.

Örnek mi işte Fenerbahce 20 yıldır yönetimi eline alan Başkan çok acık farkla kaybetmesini gördük. Bırak artın artık sayın İsmail bey .Şimdi ikincisi yapılacak kongrede çekilin derim. Bak genç ve dinamik bir başkan adayımız var Cevat Ekşi ve grubu hakkı olan bu başkanlık ona daha çok yakışacaktır. Sende göreceksin Bizler açısından mühim olan yapılan hatalardan ders alıp yeni sezonda akıllı ve adaletli politikalar izleyerek bu işi genç dinamik başkan olarak Cevat Ekşiye devretmen daha hayırlı olacaktır. Ya düşünün bir kere bu güne kadar gelen başkanlardan hangisi öz evlatlarımız olan alt yapıya önem verdi. Artık bu şehir her şeyi paraya dayanan karaktersiz futbolcular istemiyor. Özümüze dönelim yeter.

Neden alt yapının çalışmalarından sorumlusu olan Tamer İlacan bu zamana kadar bir futbolcu veremedi. Neden öz evlatlarımız olan bu çocuklara birer şans tanımıyor. Neden Büyükşehir Belediye başkanım sormuyor .’’maddi manevi yardımlarımızı esirgemediğimiz halde bir futbolcun yok’ ’Acaba bu hocanın arkasında siyası bir güç mü var da bu serbestliği yaşıyor. Sakaryaspor’un başına kim gelirse gelsin özümüze dönmesi ilk şartı olmalıdır. İl dışından parayla alınan futbolcuların kaprislerinle bu takım bu hale geldi. Böyle hatalar yapmayalım derim. Duyuyorum Sakaryaspor’umuza bir çok kere maddi manevi yardımları olan iş adamlarımızın aidatlarının ödenmediğinden Sordunuz mu onlara sizlerin aidat borcunuz şu kadar unutmuş olabilirsiniz diye. Yani aidat konusunu hatırlattınız mı? Yapmamışsınızdır. Sonrada onların borcu vardır diye kara listeye alıp çıkarmaya teşebbüs etmeye çalışıyorsunuz. Bunu bir kere unutmayın derim. Bu takım Sakaryalıların, bu takım cefakar taraftarların, bu takım öz be öz bu yörenin evlatları olan formasını giyip ter akıtanların, bu takım tüm Sakaryalıların. Bunu unutmayın yeter.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!